Forum » Programska oprema » Program za hranjenje slik
Program za hranjenje slik
demokedes ::
Pozdravljeni,
Iščem aplikacijo, ki bi mi omogočalo kakovostno hranjenje slik, ki bo predvsem omogočalo pisanje komentarjev k določeni sliki. Seveda bom te komentarje pisal samo jaz.
Sicer sem že razmišljal o Picasi, in nimam nekih večjih minisov, zakaj je nebi uporabil, me pa vseeno zanima če tudi ostali kej poznate/predlagate. Moram pa povedat, da ni pomembno, da je to spletna aplikacija, lahko je tudi samo na disku. Že vnaprej hvala za predloge.
Iščem aplikacijo, ki bi mi omogočalo kakovostno hranjenje slik, ki bo predvsem omogočalo pisanje komentarjev k določeni sliki. Seveda bom te komentarje pisal samo jaz.
Sicer sem že razmišljal o Picasi, in nimam nekih večjih minisov, zakaj je nebi uporabil, me pa vseeno zanima če tudi ostali kej poznate/predlagate. Moram pa povedat, da ni pomembno, da je to spletna aplikacija, lahko je tudi samo na disku. Že vnaprej hvala za predloge.
Zahvaljujem se vam za odgovore, ter vam še naprej želim lep dan.
bluefish ::
Lightroom recimo. Lahko tudi objaviš na Flickr-ju, čeprav ne vem, kako je z nastavljanjem privatnih slik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletne strani samo za branjeOddelek: Omrežja in internet | 5289 (4199) | flbroker |
» | Šepeti brez skrivnostiOddelek: Novice / Zasebnost | 7273 (6566) | Jupito |
» | Applove novosti z začetka WWDC - iOSOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 19776 (17632) | PrimozR |
» | Apple predstavil iBooks 2, iBooks Author in iTunes U za izobraževanjeOddelek: Novice / Ostale najave | 8765 (6894) | antonija |
» | iPhone dobiva večopravilnost (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 12004 (9806) | lurker |