Forum » Programska oprema » MS Word2003 - avtoamtsko "popravljanje" več predlog
MS Word2003 - avtoamtsko "popravljanje" več predlog
tj6000 ::
Za eno firmo se je nabralo mali milijon raznih predlog za razne dokumente v ms wordu... Po nekem čudnem naključju no nastavitve strani napačne...
Zanima me če obstaja kak enostaven način, da nad celo mapo teh predlog uveljavim isto novo nastavitev strani?
Ni mi namreč do tega, da bi cca. 80x odprl datoteko, izključil "zaščito" (urejanje obrazcev), popravil nastavitev, vklopil zaščito, shranil...
makro?
Ampak kako v makru dopovedat, da odpira vse dokumente v recimo eni mapi? Pa tudi kolikor sem poiskušal, nisem mogel izbrati možnost makro v meniju, če je bil dokument zaščiten...
Zanima me če obstaja kak enostaven način, da nad celo mapo teh predlog uveljavim isto novo nastavitev strani?
Ni mi namreč do tega, da bi cca. 80x odprl datoteko, izključil "zaščito" (urejanje obrazcev), popravil nastavitev, vklopil zaščito, shranil...
makro?
Ampak kako v makru dopovedat, da odpira vse dokumente v recimo eni mapi? Pa tudi kolikor sem poiskušal, nisem mogel izbrati možnost makro v meniju, če je bil dokument zaščiten...
www.dBastards.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Britanska vlada razmišlja o prehodu na OpenOffice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 25947 (22862) | KoKi |
» | Word 2010 pomočOddelek: Programska oprema | 4144 (3839) | prtenjam |
» | Word (2003 - ali 2007) - kazalo strani ("naprednejše - dva oštevilčenja v enem dokumeOddelek: Programska oprema | 10548 (7757) | nhjghvfhj |
» | varnostna dovoljenja v win7Oddelek: Operacijski sistemi | 1236 (1078) | milen |
» | [Word] Številčenje pokončnih in ležečih straniOddelek: Šola | 2598 (2381) | bond007 |