Forum » Pomoč in nasveti » nov komp. - problemi
nov komp. - problemi
bodom ::
zio.
ej frend je danes kupu nov komp. po komponetah...ELITE K7VTA3 KT333, ATHLON 1700+,...in pekac LITE-ON 40/12/48. no in tule nastanejo problemi...
masina dela normalno, problem pa je pri prenosu fajlov iz cdroma (pekaca) oz. instalacija iz le-tega.
ko smo nek hotli instalirat je winXP javil nek tazga:
"insufficient memory..., please close some windows operations and try again". pa na disku so nalozeni samo winsi in nic drugega, pac na novo vse. rama pa je 256 DDR PC2100.
a mi lohk kdo pomaga, kaj bi blo tule narobe? ker tud pri kopiranju fajlov iz cdrw-ja je problem, pokaze kar je na cd-ju, da bi skopiral oz. kej instaliral dol pa ne.
winse pa nam je uspelo instalirat. sam pol v winsih pa mrkne. a bi bla mogoce kriva slaba instalacija winsov?
hvala.
LP
ej frend je danes kupu nov komp. po komponetah...ELITE K7VTA3 KT333, ATHLON 1700+,...in pekac LITE-ON 40/12/48. no in tule nastanejo problemi...
masina dela normalno, problem pa je pri prenosu fajlov iz cdroma (pekaca) oz. instalacija iz le-tega.
ko smo nek hotli instalirat je winXP javil nek tazga:
"insufficient memory..., please close some windows operations and try again". pa na disku so nalozeni samo winsi in nic drugega, pac na novo vse. rama pa je 256 DDR PC2100.
a mi lohk kdo pomaga, kaj bi blo tule narobe? ker tud pri kopiranju fajlov iz cdrw-ja je problem, pokaze kar je na cd-ju, da bi skopiral oz. kej instaliral dol pa ne.
winse pa nam je uspelo instalirat. sam pol v winsih pa mrkne. a bi bla mogoce kriva slaba instalacija winsov?
hvala.
LP
kaj mislis s tem?
drgac smo pa instalirali driverje za modem, graficno,...ko se je to dogajalo...
drgac smo pa instalirali driverje za modem, graficno,...ko se je to dogajalo...
AngelOfDeath ::
2 možnost
my computer --->>> properties --->> advanced --->>(performance) settings--->> advanced--->>> pa poglej kako številko maš čist spodaj (Virtual memory) (kolko MB)
my computer --->>> properties --->> advanced --->>(performance) settings--->> advanced--->>> pa poglej kako številko maš čist spodaj (Virtual memory) (kolko MB)
aha...ej grem ju3 zjutraj do njega, pa bom porocal pol. kolk pa naj bi bla pribl. cifra? (jst mam recimo zdej 384MB)
LP
LP
Dr_M ::
hoho kr s tavelko zlico? :> jest mam nastiman na 288mb pa 256mb rama mam in mi se nikol ni nc moril zarad memorije.aja pa to win2k seveda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov računalnik zmrzujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1887 (1469) | croatia21 |
» | ASUS A8N-SLI Deluxe 3 problemi Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2019 (1462) | Proximus |
» | LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 2652 (1912) | nicnevem |
» | Kolko RAMa na matični plošči je dovolj?Oddelek: Strojna oprema | 2079 (1300) | frenk |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5399 (4541) | andrej |