Forum » Kaj kupiti » Dell dobavitelj za Comshop
Dell dobavitelj za Comshop
jinzo ::
Lep pozdrav,
Ve mogoče kdo, kdo je dobavitelj trgovini Comshop za Dell opremo/računalnike ?
Oz. kdo je največji dobavitelj za Dell v sloveniji nasplošno ?
Ve mogoče kdo, kdo je dobavitelj trgovini Comshop za Dell opremo/računalnike ?
Oz. kdo je največji dobavitelj za Dell v sloveniji nasplošno ?
Na FMC sem že pisal ja ( in dobil zelo hitro odgovor +1 za odnos ) in pravijo da imajo ta prenosnik, torej po comshopovi logiki oni niso njihov dobavitelj.
Hm, hvala.
Imam občutek da je Alldea dobavitelj ker imajo ceno 739+DDV in je to nehče prehitro pogledal pri comshopu. Koliko pa so kaj zanesljivi ?
Imam občutek da je Alldea dobavitelj ker imajo ceno 739+DDV in je to nehče prehitro pogledal pri comshopu. Koliko pa so kaj zanesljivi ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jinzo ()
zee ::
Stran od Asbisa. Naravnost ogaben odnos do strank imajo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Okapi ::
Pri FMC sem kupil dva Della, pri Alldei pa enega. Z obojimi sem zadovoljen, tudi z njihovim servisom. Pri Alldei so morda za odtenek prijaznejši, je pa res, da prav veliko opravka z njimi nisem imel
O.
O.
Mene predvsem skrbi da je bil odziv ( ko sem jih klical za dobavljivost ) rutinski ( 14 dni ) in da stvar dejansko nebo na voljo v 14-ih dneh.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ponovna namestitev win vista na star prenosnik z novim trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 2409 (2136) | Alexius Heristalski |
» | Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 23443 (10067) | Ganon |
» | Asbis d.o.o. smrdi!Oddelek: Kaj kupiti | 10513 (5074) | Sssaga |
» | Design prenosnikov-nesposobnost ali namera?Oddelek: Strojna oprema | 2201 (1721) | blackbfm |
» | Toshiba (prenosnik Satellite P200) zmedaOddelek: Kaj kupiti | 2379 (2238) | davy1234 |