Forum » Strojna oprema » ISDN modemi! Razlika očitna?
ISDN modemi! Razlika očitna?
pin29 ::
Ja, a je med različnimi isdn modemi kej očitne razlike. Npr. so tisti, ki jih Telekom že vključuje v pakete kej slabši od drugih (robotics,...)
Hvala!
Hvala!
para-site ::
Mah folk ti bo govoril vse možne neumnosti. Vedi, da s pravim softwareom in pravim firmwareom se skori vsak isdn terminal da postimat do take mere, da je enakovreden 3comovemu oz. roboticsu, ki je kao boljši. Samo folk ne zna in potem govori, da je slabo.
matter ::
Razlike niso očitne. Mogoče so neke razlike med zunanjimi modemi in notranjemi pri kakih igrah (q3-like) kjer je pomemben ping in lag.
Se pa zelo to pozna če imaš modem zunanji na navadnem portu kjer je ping v primerjavi z usb portom kar nekaj višji
pri meni: Usb isdn pro ta modem
navaedn port: ping 80 - 120
usb : 40 - 70
Pri internem je še boljše (vsi boljši quakerji ki majo isdn imajo modeme asus interne ali pač kak drug interni modem).
Kar se tiče dljanja pa mislm da ni razlik.
To so moje izkušnje.
Se pa zelo to pozna če imaš modem zunanji na navadnem portu kjer je ping v primerjavi z usb portom kar nekaj višji
pri meni: Usb isdn pro ta modem
navaedn port: ping 80 - 120
usb : 40 - 70
Pri internem je še boljše (vsi boljši quakerji ki majo isdn imajo modeme asus interne ali pač kak drug interni modem).
Kar se tiče dljanja pa mislm da ni razlik.
To so moje izkušnje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux in modemOddelek: Operacijski sistemi | 1784 (1545) | |_CoBrA_| |
» | ISDN modem in hudi problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (1008) | Dj-Prah |
» | isdn modem-katera firmaOddelek: Omrežja in internet | 752 (681) | root987 |
» | 2 letna tragedija!Oddelek: Strojna oprema | 1508 (1086) | Dami |
» | ISDN primerjava! US Robotics proti ASUS!Oddelek: Strojna oprema | 988 (821) | nodes |