Forum » Programska oprema » After effects
After effects
jizzer ::
Zdravo!
Malo sem preiskal in je kar dosti naslovov na to temo, ampak ker so vsi pač stari 2008 še sem se odločil narediti eno novo...
Sicer pa imam en problem...
Ta program imam free trial ker hočem editat en video za igro ki sem seveda prej ga posnel pa še ga zdaj hočem malo obdelta...Nekaj ga tudi že sem ampak ne gre MI V GLAVO ZAKAJ LAHKO JE TA "CLIP" dolgi samo 30sekund čeprav je video dolg okrog 3:30...
Gre mi odlično in je dober program ampak to pa mi ne gre v glavo...
HVALA za odgovore... :)
Malo sem preiskal in je kar dosti naslovov na to temo, ampak ker so vsi pač stari 2008 še sem se odločil narediti eno novo...
Sicer pa imam en problem...
Ta program imam free trial ker hočem editat en video za igro ki sem seveda prej ga posnel pa še ga zdaj hočem malo obdelta...Nekaj ga tudi že sem ampak ne gre MI V GLAVO ZAKAJ LAHKO JE TA "CLIP" dolgi samo 30sekund čeprav je video dolg okrog 3:30...
Gre mi odlično in je dober program ampak to pa mi ne gre v glavo...
HVALA za odgovore... :)
LapD ::
Adobejevi trial programi imajo kolikor vem samo časovno omejitev sicer so pa 100% funkcionalni.
Glede problema. Če narediš nov composition (ctrl+n) se odpre okno kjer je zadnje polje duration, ki ga poljubno nastaviš. Če bi rad spremenil obstoječi composition, greš na composition settings (ctrl+k) kjer se ponovno odpre enako okno.
Glede problema. Če narediš nov composition (ctrl+n) se odpre okno kjer je zadnje polje duration, ki ga poljubno nastaviš. Če bi rad spremenil obstoječi composition, greš na composition settings (ctrl+k) kjer se ponovno odpre enako okno.
web&motion designer
Adobejevi trial programi imajo kolikor vem samo časovno omejitev sicer so pa 100% funkcionalni.
Hvala...sem ravno mislil pisat na forum da mi je uspelo... na youtubu na enem izmed 3.000.000 tutsov sem opazil...hvala vseeno!
Zdaj delam en INTRO movie...In mam res zelo veliko layerjev in je dosti za renderat...Ko hočem Exportat video v AVi format kuj zašteka nekje na sredino ne vedno na istem mestu...Ko shranjuje iz 800mb rama pride na 3,2 Giga(mam 4GB)...Ampak se vseeno cresha...
A ve kdo kaj naj s tem naredim brez da bi vse izgubil? Project mam shranjen!
A ve kdo kaj naj s tem naredim brez da bi vse izgubil? Project mam shranjen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe After Effects problemOddelek: Programska oprema | 803 (542) | eric_cartman |
» | Lenovo vs. Samsung vs. chiliGREENOddelek: Kaj kupiti | 2121 (1837) | fosil |
» | c# - mssql kombinacija / problem pri zapisu row-a v bazoOddelek: Programiranje | 1591 (1400) | darkolord |
» | Za razlitje nafte v Mehiškem zalivu kriv moder zaslon? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 20415 (17881) | darkolord |
» | mozilla, Ctrl+N odpre tabOddelek: Programska oprema | 930 (833) | kuglvinkl |