Forum » Pomoč in nasveti » skurjeno kaj?
skurjeno kaj?
gorenc ::
vceraj med delom na PCju mi vse skupaj zamrze. resetiram PC, najde procesor, ustavi se pri stetju rama. ugasnem, pocakam minuto, zgodi se isto. spet ugasnem in prizgem cez 5min. tokrat monitor sploh ne dobi signala iz grafike in se ne vklopi...
je kriv ram ali grafika. ce bi bil ram bi me plata opozorila s piskanjem? zadnjic ko ni bil dovolj potisnjen v slot me je.
je kriv ram ali grafika. ce bi bil ram bi me plata opozorila s piskanjem? zadnjic ko ni bil dovolj potisnjen v slot me je.
Mercier ::
ce bi bil ram bi me plata opozorila s piskanjem? zadnjic ko ni bil dovolj potisnjen v slot me je.Če bi bila grafična premalo potisnjena, bi te ravno tako (drugačni piski).
nodes ::
Odklopi CD, diske.....izruj kartice...Poizkusi....pa obratni vrstni red nazaj. Če ne bo pomagalo, je lahko napajalc, CD, diski......Če še ne bo nič...osnovna plošča.....procesor......itd
nodes ::
A si imel OC?
Če se ne vklopi monitor... izruj procesor in ga ponovno namesti. Ponovno v BIOS-u nastavi frekvenco.
Če se ne vklopi monitor... izruj procesor in ga ponovno namesti. Ponovno v BIOS-u nastavi frekvenco.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavljanje računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10124 (8586) | Helena123 |
» | PC se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1470 (1322) | reef00 |
» | Računalnik se ne zažene!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2787 (2533) | s1e2x3y |
» | Nova 8800gt, računalnik se ne zazeneOddelek: Strojna oprema | 1048 (1048) | MarkoMan |
» | Nov PC ali samo proc in matičnoOddelek: Kaj kupiti | 942 (838) | cbelica |