Forum » Operacijski sistemi » Problem z računalnikom/windowsi
Problem z računalnikom/windowsi
mirovnik99 ::
Zdravo
imam en problem, ki ga že rešujem dalj časa. Namreč, ko na čisto nov labtob naložim windowse 7, ta delujejo čisto normalno. Ko pa naložim različne programe, pa mi po ponovnem zagonu javi napako, kot da je boot loader pokvarjen. Naložil sem antivirusnega in ni našel nobene napake. Prav tako sem stestiral ram-e, pa so tudi ok. Ti windowsi delujejo na drugih mašinah čisto ok, tudi ko naložim programe.
Ima kdo kakšno idejo, kaj bi še lahko bilo?
Hvala in lp.
imam en problem, ki ga že rešujem dalj časa. Namreč, ko na čisto nov labtob naložim windowse 7, ta delujejo čisto normalno. Ko pa naložim različne programe, pa mi po ponovnem zagonu javi napako, kot da je boot loader pokvarjen. Naložil sem antivirusnega in ni našel nobene napake. Prav tako sem stestiral ram-e, pa so tudi ok. Ti windowsi delujejo na drugih mašinah čisto ok, tudi ko naložim programe.
Ima kdo kakšno idejo, kaj bi še lahko bilo?
Hvala in lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjen CPU? Intel i7 6700kOddelek: Pomoč in nasveti | 1803 (1574) | He-Man |
» | nenadno ugašanje računalnika - nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4858 (4029) | Pyr0Beast |
» | Izginilo 4GB DDR3 rama, Windows 7 - Asus P7P55D, i5 750Oddelek: Pomoč in nasveti | 2237 (1949) | krneki0001 |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2458 (1947) | chrush |
» | Windows 2000 se ob zagonu restartajo - zelo čudno obnašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1486 (1269) | Jackass |