Forum » Omrežja in internet » Počasen Wireless na Windows 7
Počasen Wireless na Windows 7
-THX- ::
Lep pozdrav.
T-2, 10/10 Mb/s povezava
Ruter: Linksys WRT54GC
Wireless PCI card: Level one WNC-0301
Software za wireless PCI card: Windows Vista x64
Problem je tak:
Domačo stran ali katero koli drugo stran mi odpira zelo počasi (30-60sekund), signal je na 80%. Driverji za PCI card so Vista x64, ker nikjer nisem našel za win7 baje jih sploh ni :/ če jih kdo najde, najlepša hvala.
Ko zaženem trubleshoot mi napiše to: Problems Found:
Your computer appears to be correctly configured, but the device or resource (DNS server) is not responding.
Če mogoče kdo ve za rešitev, bom zelo vesel, ker me spravlja ob živce ker moram s tako povezavo čakat tok dolg, da se mi odpre stran.
Podoben primer, ni rešitve, sem probal kar so njemu svetovali, ""Allow the computer to turn off this device to save power" setting to off (deselected)."
Link: http://www.sevenforums.com/network-shar...
Lep pozdrav
-THX-
T-2, 10/10 Mb/s povezava
Ruter: Linksys WRT54GC
Wireless PCI card: Level one WNC-0301
Software za wireless PCI card: Windows Vista x64
Problem je tak:
Domačo stran ali katero koli drugo stran mi odpira zelo počasi (30-60sekund), signal je na 80%. Driverji za PCI card so Vista x64, ker nikjer nisem našel za win7 baje jih sploh ni :/ če jih kdo najde, najlepša hvala.
Ko zaženem trubleshoot mi napiše to: Problems Found:
Your computer appears to be correctly configured, but the device or resource (DNS server) is not responding.
Če mogoče kdo ve za rešitev, bom zelo vesel, ker me spravlja ob živce ker moram s tako povezavo čakat tok dolg, da se mi odpre stran.
Podoben primer, ni rešitve, sem probal kar so njemu svetovali, ""Allow the computer to turn off this device to save power" setting to off (deselected)."
Link: http://www.sevenforums.com/network-shar...
Lep pozdrav
-THX-
| i7-2600k @ 4.5Ghz | P67A-UD5-B3 |
| 16GB Corsair Vengeance 1600Mhz | 2x Sapphire HD 6970 2GB |
| OCZ Vertex 3 120GB |
| 16GB Corsair Vengeance 1600Mhz | 2x Sapphire HD 6970 2GB |
| OCZ Vertex 3 120GB |
- spremenil: -THX- ()
salamca ::
živjo,
ista mrežna kartica, ista težava...
je pa zanimivo, da sem jo dal še v drug računalnik v isti sobi na istem os-u (win7 64bit), in je delala precej bolje. to mora biti nekaj z nastavitvami v Win7.
je kdo že našel rešitev?
še nekaj me zanima? kako dejansko veš za neko mrežno kako dobro nese/lovi... imam recimo dell laptopa, ki mi po celem stanovanju lovi full signal, tale level one wnc0301 pa je samo kakih 5m od ruterja pa dobi komaj 50% signala??
hvala za odgovore,
lp
ista mrežna kartica, ista težava...
je pa zanimivo, da sem jo dal še v drug računalnik v isti sobi na istem os-u (win7 64bit), in je delala precej bolje. to mora biti nekaj z nastavitvami v Win7.
je kdo že našel rešitev?
še nekaj me zanima? kako dejansko veš za neko mrežno kako dobro nese/lovi... imam recimo dell laptopa, ki mi po celem stanovanju lovi full signal, tale level one wnc0301 pa je samo kakih 5m od ruterja pa dobi komaj 50% signala??
hvala za odgovore,
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | preverjanje net povezave z dos batch ukaziOddelek: Programiranje | 3729 (2069) | amigo_no1 |
» | povezava med level one mrezno in asus routerjem - helpOddelek: Omrežja in internet | 849 (802) | poluks25 |
» | kako nastaviti internet wlanOddelek: Omrežja in internet | 3845 (3534) | -ziga- |
» | Kateri USB ali PCI wireless adapter?Oddelek: Kaj kupiti | 1438 (1303) | Skankulja |
» | Kateri USB Wireless adapter ?Oddelek: Omrežja in internet | 2455 (2263) | EvilDare |