» »

Prenosni disk (:j)

Prenosni disk (:j)

kratos ::

Lep pozdrav
Zanima me kako lahko spremenim tisto črko nakoc pri trdem disku, ker se mi je že 3x spremenila, najprej je bila Lokalni disk (:H) potem (:I) zdaj je pa kar že (:j) kar me spravlja ob živce ker je vedno drugačno ko priklopm na drug komp... Je kakšen način da dam prenosnemu disku konstantno črko ?
hvala.

Kurzweil ::

Za začetek preveri, če virtualiziraš kakšen disk (Deamon, PowerISO,...) , v tem primeru je to normalno,... ko prideš drugam je seveda lahko pogonov/particij več ali manj in seveda ime pogona nebo isti, mislim, da če poimenuješ logično disk te nima kaj zmotit... sicer nevem zakaj te to tako moti, jaz ne vidim nobenega problema, dokler ni sistemski disk naprimer namesto [c:] - [i:], takrat pa res znajo bit problemi, pri programih, ki kličejo standatdne knjižnice in ostale zadeve po neki standardni poti primer .dll

To lahko nastaviš tako, da desno klikneš na My computer, daš manage -> Disk managemet -> spodaj poišči kvadratke od diskov in nato ponovno desno klikni gor in daj Change drive letters and paths...

Otherwise use google!

kratos ::

sem uporabil google :) in tut to sem naredil kar si mi povedal, vendar spremenim lahko samo v 12 črk, drugih sploh ne kaže, recimo E ali H

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem sicer zazna nov disk, ki pa ga ni v Moj računalnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
171656 (1111) strajnarR
»

Zunanji Disk Se Ne Odziva

Oddelek: Strojna oprema
497591 (6425) Lyon
»