Forum » Pomoč in nasveti » BIOS CPU configuration PROSIM ZA POMOC
BIOS CPU configuration PROSIM ZA POMOC
Skan ::
Imam problem,ko vklopim pc mi včasih ne pride v windows in se pojavi plavo sporočilo in piše"begining dump of phisycal memory"potem se restarta in ko grem v bios mi piše pod CPU configuration "system wrong values below sections an may cause system malfunction"predvidevam da je treba spremenit nastavitve!,ce pa pride v windows pa ne gre instalirat nobene igre,računalnik je zelo počasen in čez čas pokaže enako plavi ekran in "beginins dump of physical memory"in se restarta,moj PC:
Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
x86 Family 6 Model 15 Stepping 13
RAM size 2.00 GB čeprav bi moralo pisat 3.00 gb ampak mogoče je to vzrok napake da so se rami skurli
RAM size 2.00 GB čeprav bi moralo pisat 3.00 gb ampak mogoče je to vzrok napake da so se rami skurli
- spremenil: Skan ()
Skan ::
Imam problem,ko vklopim pc mi včasih ne pride v windows in se pojavi plavo sporočilo in piše"begining dump of phisycal memory"potem se restarta in ko grem v bios mi piše pod CPU configuration "system wrong values below sections an may cause system malfunction"predvidevam da je treba spremenit nastavitve!,ce pa pride v windows pa ne gre instalirat nobene igre,računalnik je zelo počasen in čez čas pokaže enako plavi ekran in "beginins dump of physical memory"in se restarta,moj PC:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | samodejno ugašanje rač. in pojav blue screen-aOddelek: Pomoč in nasveti | 1072 (978) | berlusconi |
» | Ugašanje računalnika (samodejno resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2467 (1822) | Aleš Ocepek |
» | Ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 878 (770) | Dead_Eye |
» | Resetiranje racunalnika.. nujno potrebujem pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 1426 (1201) | carota |
» | Plav ekran v XP-problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1538 (1393) | AngelOfDeath |