» »

Kaksno velikost TV odaljenost 3.5m

Kaksno velikost TV odaljenost 3.5m

easyrider3 ::

Namen sem imel kupit 42 palcno plazmo vendar mi je sodelavc povedal,da je on pred dobrim mesecom kupil tudi nov TV velicine 42 palcev in pravi,da se ga je ze navelical in skoda,da ni kupil vecjega a gleda z iste oddaljenosti kot jaz 3.5m. Pri drugem kolegu sem gledal 47 palcno TV in to nekje do 4 metrov ali manj in moram reči,da sploh ni velika,ma lahko bi bila tudi 50 palcna,če bi gledal HD film bi lahko tudi še večjo imel. Prosim,če ima kdo kakšne izkušnje glede te zadeve in se že vnaprej zahvaljujem. HVALA

Celesius ::

Jaz imam plazmo 120 cm na 3m oddaljenost pa mi je super, je pa panasonic

KoMar- ::

42'' je premajhno, drži. Jaz ti priporočam, da pogledaš za vsaj 50''. Zase vem, da naslednjič pod 52'' ne bom kupoval (imam 46'').

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

easyrider3 ::

Potem je res tako kot nekateri pravijo,da se kmalu naveličas za tist TV ki si ga kupil in kmalu vidiš,da škoda ker nisi kupil večćjega. Jaz imam v mislih kupit Plazmo,PANASONIC TX-P50X10Y če bi imel pa več denarja pa bi vzel PANASONIC TX-P50G10E. Mogoče bi moral še malo počakat in privarčevat še par evrov ampak kaj,ko pa te tako drži,da jo hočeš takoj. No saj sedaj bo še božičnica in mogoče se da dogovorit,da se vzame na obroke samo to je že taka velika cena,da ne vem,če dajo na obroke. HVALA za informacije in lepo uživajte ob gledanju in igranju iger.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plazma, LCD električna poraba (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
10656484 (45280) mojbrat
»

Plazma Panasonic?

Oddelek: Kaj kupiti
122505 (1923) Primoz78
»

Plazma 50" , katera firma?

294380 (2873) roCkY
»

Lcd sony ali plasma panasonic (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16975616 (69451) mamomu
»

Nakup plazme

52302 (1997) roCkY

Več podobnih tem