vir: engadget
Novice » Tožbe » Datel toži Microsoft
strictom ::
Pa naj 512mb memory kartice delajo.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
mtosev ::
haha dobra. nek neznan proizvajalec tozi MS. veliko srece
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
billy ::
Primerjava z gumami ni na mestu, saj to bi veljalo potem, če bi microsoft onemogočil uporabo drugih 512MB medijev, kot le njihovih.
Primerjava bi lahko bila s tem, da bi smart onemogočil montažo 3.0 motorja v njihov avto.
Zgleda pa, da je bil to fajn posel, ker drugače se v to ne bi spuščali (tožbo), a vseeno jim bo verjetno zmanjkalo denarja, preden pride do epiloga.
Sicer mi osebno te male firmice niso všeč, ki na živijo na račun velikih, tako da kar OK, da propadejo, da bi le bilo povsod tako.
Primerjava bi lahko bila s tem, da bi smart onemogočil montažo 3.0 motorja v njihov avto.
Zgleda pa, da je bil to fajn posel, ker drugače se v to ne bi spuščali (tožbo), a vseeno jim bo verjetno zmanjkalo denarja, preden pride do epiloga.
Sicer mi osebno te male firmice niso všeč, ki na živijo na račun velikih, tako da kar OK, da propadejo, da bi le bilo povsod tako.
ALT ::
ne gre se za to, da bi imel monopol na trgu konzol, ampak na trgu dodatkov za xbox.
sicer pa malo bedasto od MS da niso ze od zacetka onemogocili to, zdj je sele bedasto izpalo, ko so preprecili uporabo velikem stevilu lastnikov teh dodatkov.
sicer pa malo bedasto od MS da niso ze od zacetka onemogocili to, zdj je sele bedasto izpalo, ko so preprecili uporabo velikem stevilu lastnikov teh dodatkov.
PrimozR ::
Primerjava z gumami ni na mestu, saj to bi veljalo potem, če bi microsoft onemogočil uporabo drugih 512MB medijev, kot le njihovih.
Jah onemogočil je prodajo večjih medijev, v tem rpimeru je primerjava recimo da kar dobra. Še vedno lahko namontiraš recimo večje gume, dokler so te homologirane. Oz. jih homologiraš, če niso.
Prodali so pa že 50.000 kartic od letošnjega maja, ko so bile predstavljene. FOra je, da so M$jeve 512 MB kartice praktično neuporabne. Kupiš tole 4 GB in vanjo zabašeš še 8 GB MicroSD pa imaš 12 GB protora. Kar je pa že uporabno za Xboxov DLC.
borchi ::
imho datel nima šanse dobit tožbe...
kljub temu, da toži microsoft in bi to moralo skoraj avtomatsko pomenit par miljardno odškodnino.
(škoda )
kljub temu, da toži microsoft in bi to moralo skoraj avtomatsko pomenit par miljardno odškodnino.
(škoda )
l'jga
Ker je to res simpl, sploh na svojo stran pridobiti velike developerje, ki bi za konzolo razvili najpopularnejše špile, ki zagotavljajo vsaj spodobne prodajne številke...
borchi ::
> Zdaj samo še počakamo, da Psystar toži Jabuk da mu nagajajo.
ti si pa res zadaj. ga je že zdavnaj...
ti si pa res zadaj. ga je že zdavnaj...
l'jga
techfreak :) ::
Se samo meni zdi, da bi moralo biti obratno? Vsaj ponavadi večji tožijo majhne. MS toži Datel.
Apple je tožil Psystar, ki se je na ta način le branil. Tukaj pa MS lahko enostavno izda porpavek in brez tožbe zaj**e Datel. Torej je njihova edina rešitev tožba.
Relanium ::
Zadnič sm iskal enga ki ma kartico da prenesem podatke iz manjšega diska na večjega (neoriginalnega seveda ) pa nism nobenga kolega našu. Vsi majo diske.
Pa takintak grdo zgleda ta stvar spredi not vtaknjena. Pa tud svinjsko zasoljena cena je
Pa takintak grdo zgleda ta stvar spredi not vtaknjena. Pa tud svinjsko zasoljena cena je
Kupi original disk, pri teh je baje priložen transfer kabel. Pa itak je toliko omejitev in težav z neoriginalnimi diski da nekako res ni pointa za to.
Relanium ::
Kupi original disk, pri teh je baje priložen transfer kabel. Pa itak je toliko omejitev in težav z neoriginalnimi diski da nekako res ni pointa za to.
A si ti videl cene teh diskov?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Shranjevanje na USB za Xbox potrjenoOddelek: Novice / Konzole | 5414 (4683) | simnov |
» | Microsoft ponovno toži DatelOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 6536 (5725) | BaToCarx |
» | Microsoft bo poenostavil shranjevnaje podatkov na XboxuOddelek: Novice / Konzole | 3532 (3250) | mtosev |
» | Datel toži MicrosoftOddelek: Novice / Tožbe | 3332 (2451) | PrimozR |
» | Posodobitev Xboxa bo onemogočila neuradne pomnilniške enoteOddelek: Novice / Konzole | 3685 (2877) | xxxgeekxxx |