Forum » Pomoč in nasveti » autorun.inf
autorun.inf
spaho ::
živjo,
mene zanima če se komu sanja kako naj odstranim virus, ki sem ga fasal na uasb. sicer je virus v autorun datoteki. nod ga zazana, vendar ga ne odstrani. poskusu sem tudi po v ukazni vsrtici vendar mi napiše acess denied oz če se lotim v win recoveriy po metodi attrib -r -a -s -h v cmd pa ne dela...ma kdo kako idejo kako odstraniti zadevo.....
mene zanima če se komu sanja kako naj odstranim virus, ki sem ga fasal na uasb. sicer je virus v autorun datoteki. nod ga zazana, vendar ga ne odstrani. poskusu sem tudi po v ukazni vsrtici vendar mi napiše acess denied oz če se lotim v win recoveriy po metodi attrib -r -a -s -h v cmd pa ne dela...ma kdo kako idejo kako odstraniti zadevo.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44238 (26278) | BorutK-73 |
» | Virus policijaOddelek: Pomoč in nasveti | 12049 (9878) | solatko |
» | kako naj izbrišem viruse in druge škodljive datoteke ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2760 (2202) | @nny |
» | Trj/Pibesa.A, kaj ta virus narediOddelek: Pomoč in nasveti | 1811 (1379) | Dead_Eye |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9791 (8587) | fitipaldi |