Forum » Programska oprema » predvajalnik glasbe
predvajalnik glasbe
d3vi1 ::
mene zanima katere predvajalnike glasbe uporabljate kaj?
ker sam sem sedaj vedno imel samo windows media player,sedaj pa ga mam že "poln kufer"
no in me zanima kateri je enostaven za uporabo,ter da je vrstica s gumbki naprej,nazaj,pavza,predvajaj spodaj,ter da bi po možnosti imel celo možno sinhronizacijo s usb klučkom,telefonom.
nekaj sličnega s wmp torej poskuso sm sicer foobar2000 pa se mi niti malo ne dopade.
ker sam sem sedaj vedno imel samo windows media player,sedaj pa ga mam že "poln kufer"
no in me zanima kateri je enostaven za uporabo,ter da je vrstica s gumbki naprej,nazaj,pavza,predvajaj spodaj,ter da bi po možnosti imel celo možno sinhronizacijo s usb klučkom,telefonom.
nekaj sličnega s wmp torej poskuso sm sicer foobar2000 pa se mi niti malo ne dopade.
- spremenil: d3vi1 ()
d3vi1 ::
winamp se mi ne dopade,sm ga probal pa meni se zdi še vedno isti ko je bil,itunes še nism probal,samo po slikah nena zgledla glih vredi,songbird pa sem probal sedaj pa se mi dopade,edini problem do sedaj je da tipkovnica ga ne sprejme,da bi lahko preko obeh delov tipkovnice dal pavzo,predvajaj,naprej,nazaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d3vi1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27819 (18796) | Hayabusa |
» | Program kot iTunesOddelek: Programska oprema | 1249 (1105) | Vitamin-B |
» | Izšel Ubuntu 10.04 LTS - Lucid Lynx (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 35639 (30138) | poweroff |
» | Spletna stran s pregledom prostega programjaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6531 (3528) | Jst |
» | Alternativa winapmuOddelek: Zvok in slika | 1361 (1086) | PromeuZ |