Forum » Zvok in slika » Alternativa winapmu
Alternativa winapmu
sthep ::
Živjo,
Zanima me kateri player uporabljate za predvajanje avdijo vsebin. Sam že dolgo uporabljam winamp,ampak sem se ga počasi že naveličal.
Torej, kakšna alternativa?
Zanima me kateri player uporabljate za predvajanje avdijo vsebin. Sam že dolgo uporabljam winamp,ampak sem se ga počasi že naveličal.
Torej, kakšna alternativa?
sthep ::
Zdi se mi tudi, da je pri winampu slabši zvok, kot pri recimo windows media playerju. Predvsem me zanima kje je zvok najboljši (5.1 sistem).
edit: Okapi-bom probal
edit: Okapi-bom probal
Sale_One0 ::
Sam sem nekaj časa uporabljal Aimp. Je nekakšna kopija WinAmp-a, je pa ruskega izvora. Uporabljal sem ga nekje do verzije 2.00. Trenutno pa uporabljam kar WinAmp s classic(winamp 2) skinom in DFX pluginom za sound managment.
Si vis pacem, para bellum.
SmeskoSnezak ::
The_KMPlayer je tud dobra izbira. Nadomesti pa ti tud še Bsplayer.
@ Pusti soncu v srce... @
PARTyZAN ::
Okapi ::
Da prideš do funkcionalnosti ostalih predvajalnikov
Odvisno, kakšne funkcionalnosti pričakuješ. Meni je všeč ker je majhen, hiter, pregleden in ker dobro igra.
O.
PromeuZ ::
Foobar2k ter XMPlay sta moji osebni preferenci. Majhna, enostavna, če imaš čas in voljo, se ju da lepo prilagodit svojim potrebam.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PromeuZ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13847 (9418) | Olórin |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27342 (18319) | Hayabusa |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4046 (3492) | Davidenko |
» | programi za poslušanje glasbeOddelek: Programska oprema | 4682 (4529) | mare7 |
» | Alternative winampu / mp3 predvajalnikiOddelek: Programska oprema | 2063 (1751) | PrimozR |