Forum » Pomoč in nasveti » Asus
Asus
naky811 ::
Imam en problem, in sicer z lap topom Asus. Star je približno 1 leto. Naloženi je Vista. Zanima pa me naslednje: zakaj mi računalnik velikokrat zmrzne, potem ne morem nič kot to da ga resetiram (in še to samo z kako iglo v tisto luknjico) ker čisto zmrzne in ni nič od njega. Največkrat mi zmrzne še preden sploh pridem "noter". In me zanima če kdo ve kaj je to narobe?? ali je mogoče kaj narobe z visto? pa čeprav je originalna. Potem a je to možno da bi to izginilo če bi ga formatieal in vse še enkrat naložil. Je možno da je to kak virus, pa čeprov mi napiše da nič ne najde???
Kaj hudiča pol je :D ?
Najlepša hvala.
LP
Kaj hudiča pol je :D ?
Najlepša hvala.
LP
naky811 ::
Aha, sam zakaj me pa pol na začetku zmer vpraša, da zažene varni način al navadni način. A je tud to možen če je ram sfu.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Več težav: računalnik se obeša brez razloga, miš ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2252 (1831) | teddy81 |
» | problemi z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1814 (1239) | OChack |
» | Google Picasa na LinuxuOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5030 (3938) | Nejc Pintar |
» | Civilization IV problemOddelek: Igre | 1573 (1078) | destiny |
» | Naredil kratek stik na maticniOddelek: Pomoč in nasveti | 1782 (1484) | Realman |