» »

Office 2010 beta javna

1
2
»

CaqKa ::

za sezname: na začetku vrstice stisneš tab, - in presledek in ti sam spremeni tekst v nadaljevanju v seznam. Podobno za naštevanje.

Če ne gre pa si jih daš v qiuck access (na vrh). Recimo čopič za stile je uporaben za oblikovanje.

malo višje sem omenil da stile za eno magistrsko. to pomeni da je tekst magistrske že napisan. to pa pomeni da bi se moral po tvojem načuni v vsako vrstico naklikat, in v vsaki stisnit tri tipke. trenutno z mišjo označim del ki je za seznam in stisnem eno ikono da se mi toolbar ofna, potem pa še ikono za označevanje seznama. neprimerno manj dela kot pa vsako vrstico ekstra.

Lion29 ::

uporabljam paket office ze zelo, zelo dolgo...2003 sem uporabljal kar nekaj let... ampak 2007 je veliko, veliko boljsi v vseh pogledih z njim em veliko bolj produktiven..mi je zelo vsec psotavitev ribbonov in njih uporabnost...

vseskupaj mi je tolko vsec in mi tako zadosca, da ne vidim neke potrebe, da bi nadgradil sistem... sicer ga itaq bom, sam nimam tistih metuljckov v trebuhu, ko sprobavam kaj novega
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Packač ::

Ali ima Outlook ze moznost vecih identitet?


Če se ne motim, to že nekaj časa. Profile lahko naštimaš na kontrolni plošči. Win7: "Control Panel\User Accounts and Family Safety\Pošta"

bili_39a ::

malo višje sem omenil da stile za eno magistrsko. to pomeni da je tekst magistrske že napisan. to pa pomeni da bi se moral po tvojem načuni v vsako vrstico naklikat, in v vsaki stisnit tri tipke. trenutno z mišjo označim del ki je za seznam in stisnem eno ikono da se mi toolbar ofna, potem pa še ikono za označevanje seznama. neprimerno manj dela kot pa vsako vrstico ekstra


označiš, klikneš na desno tipko in imaš celi meni na dosegu roke.

Meni je še vedno najljubše definirat nove stile (npr. naštevanje) in jim dodelit bližnjice na tipkovnici. Daleč najhitreje. IMO.

lopov ::

Jaz pa si odprem panelo s stili in ko grem skozi (vnaprej napisan) tekst označujem in s seznama na desni izberem stil (kot je v običajno pri vseh programih, kjer delaš s stili ... framemaker, indesign, pagemaker, word :)

Dodeljevanje bližnjic je seveda pametno, a se včasih zgodi, da se nabere čisto preveč stilov, da bi si zapomnil vse kombinacije.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lopov ()

Ashrack ::

darkolord
povej mi zakaj je vredu trenutna postavitev ribonna na WS zaslonih?
....
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

OpenOffice neodvisen od Oracla, po novem LibreOffice (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
12634652 (29894) Icematxyz
»

Office 2010 prihaja maja

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
388979 (6713) mtosev
»

Office 2010 zdaj zdaj tu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
7416459 (13768) Icematxyz
»

Igra za Microsoft Office

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
94062 (2887) cingulingu
»

Office Starter Edition bo zastonj

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
315170 (3858) Mercier

Več podobnih tem