Forum » Omrežja in internet » IRC
IRC
rap3r ::
Dons mi je po ircu en teživ neki!Zanima me predusem to a ga lahk izsledim oz ugotovim kje je lokacija računalnika oz saj kdo je?Mel je nick name Lipe to vam nč nepomaga sam zravn mu je pa pisal to:(none@ar10-24i.dial-up.arnes.si) a to kej pomaga?Prosm za pomoč rd bi sam zvedu kdo je!Zajebu sm se in sm mu ponesreč sliko prej poslal predn mi je teživ!Hvala usem za pomoč!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Bane_ ::
dejte folk pa viste cist zmesani slike enm tujcm tm posilate jao pa gutov si se tapravo poslov! Navadte se ze da je na IRC-u bolj malo ljudi ki se predstavljajo to kar so! Najprej se pogovarjej z njemu sele potem ko se nekajkrat vidi na netu z osebkam pol mu lohk vsaj mal verjames!
Aja to ga bos bl tezko ugotovu kdo ej bil! no ja skoraj nemogoce!Za navadne ljudi!
Aja to ga bos bl tezko ugotovu kdo ej bil! no ja skoraj nemogoce!Za navadne ljudi!
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bane_ ()
CaqKa ::
edino arnes pa telekom veta kdo je ob tistem času klical iz kere telefosnke številke in se povezal na ta IP :)
IceIceBaby ::
jaz takim ponavad jebem mater ene 4 vrstice pol pa hit na ignore dam da mi nazaj nemore odpisat :) hehe...kaj se sekiraš, its only irc.
Drugače pa res lahko pokličeš na arnes ampak dvomim da boš kej zrihtal. Mogoče če sprožiš civilno tožbo proti neznani osebi, pol baje morjo podatke razkrit :)
Drugače pa res lahko pokličeš na arnes ampak dvomim da boš kej zrihtal. Mogoče če sprožiš civilno tožbo proti neznani osebi, pol baje morjo podatke razkrit :)
rap3r ::
Če sm pa ponesreč k sm eni frendici prej pošilu!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
CaqKa ::
zato pa jaz v mircu vedno uporabljam komando '/dcc send -c nick pot_do_fajla'
tak maš vedno nick pod kontrolo komu pošiljaš
lahko pa uporabiš tudi krajso verzijo '/dcc send -c nick' pa enter pa se ti potem browse okno pojavi
tak maš vedno nick pod kontrolo komu pošiljaš
lahko pa uporabiš tudi krajso verzijo '/dcc send -c nick' pa enter pa se ti potem browse okno pojavi
mitsui ::
Ja tud jaz tako delam če se kdaj zajebam. Ene parkrat mu jebi mater in pol daj hitr IGNORE pa ti ne bo več težil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | irc...Oddelek: Omrežja in internet | 1569 (1317) | MilkoSan |
» | mIRC: DCC send mi prek routerja ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 3222 (2915) | CaqKa |
» | MIRCOddelek: Programska oprema | 1193 (1015) | Blisk |
» | DCC deluje ne spljoh.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1019 (894) | Simulacrum |
» | DCC Send Ne Dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1120 (1002) | phladnik |