Forum » Pomoč in nasveti » Formatiranje IBM prenosnika!
Formatiranje IBM prenosnika!
JanaSe ::
Zdravo!
Danes sem dobla malo starejši prenosnik (IBM thinpad T22) IN ga želim formatirat!
Tu se pojavi problem. V biosu sem nastavla CD-ROM driver na prvo mest, ampak mi cd-ja noče zagnat.
Mi bi lahko kdo povedo kaj delam narobe?
LP
Jana
Danes sem dobla malo starejši prenosnik (IBM thinpad T22) IN ga želim formatirat!
Tu se pojavi problem. V biosu sem nastavla CD-ROM driver na prvo mest, ampak mi cd-ja noče zagnat.
Mi bi lahko kdo povedo kaj delam narobe?
LP
Jana
Aston_11 ::
Morda cd ni bootable? CD-rom drive verjetno? Če so xp-ji na cd-ju, je treba še tipko stisniti, da se boota z njih.
JanaSe ::
Ja cd je bootable, ker sem ga na mojem prenosniku uporabla! Kaj moram stisnit da ga zažene?
Ker ponavadi me sam računalnik vpraša če hočem da zažene Cd, ampak na tem prenosniku me ne.
Ker ponavadi me sam računalnik vpraša če hočem da zažene Cd, ampak na tem prenosniku me ne.
CitroX ::
Mogoče nesmiselno vendar vseeno...
Imaš mogoče DVD, pa ga ne bere?
Poskusi na novo zapeči CD. Starejši pogoni imajo včasih težave pri branju...
Imaš mogoče DVD, pa ga ne bere?
Poskusi na novo zapeči CD. Starejši pogoni imajo včasih težave pri branju...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako namestiti OSOddelek: Pomoč in nasveti | 2127 (1827) | Csharp |
⊘ | namestitev sistema na hp6830sOddelek: Pomoč in nasveti | 2558 (1451) | Zheegec |
» | Windows XP namestitev brez uporabnega CD pogonaOddelek: Operacijski sistemi | 2708 (2462) | Mercier |
» | težava pri inštalaciji xp-jaOddelek: Operacijski sistemi | 1293 (1027) | Kunte |
» | Prosim POMOČ(namestitev Windowsa)Oddelek: Programska oprema | 915 (883) | Zheegec |