Forum » Programska oprema » Prosim POMOČ(namestitev Windowsa)
Prosim POMOČ(namestitev Windowsa)
Technology ::
Lp....Imam now comp ki sem ga kupil vceraj,sedaj hocem namestiti windows ko vstavim CD mi ga sploh nezana napise mi(Disk boot Failure,insert system Disk and press ENTER)v biosih mam nastiman na First boot device(CDROM)...mam pa 4 windowse doma pa vsi isto razen enga mi zazene sam pol mi napise da nenajde ene dototeke neki(NSTZ neki tajga)
PROSIM ZA POMOČ
HVALA
Lep Dan
PROSIM ZA POMOČ
HVALA
Lep Dan
Technology ::
aja a sem mogoce narobe zapekel CD-je da jih nebi zazna?ce sem kak jih morem pol?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Technology ()
Zheegec ::
Ko prižgeš računalnik ima najbrž opcijo, v stilu "press Fx to select boot device" in izberi CD-ROM. Če še to ne pomaga, nimaš bootable medija. Torej kupi original.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
misek ::
Če si poskusil s štirimi različnimi CDji in ti noben ne boota, potem si vse štiri narobe zapekel, ali pa ne izbereš na prenosniku bootanja s CDja.
Zheegec ::
kupi original, kot že rečeno. Ali pa downloadaj Linux, je zastonj. Priporočam ubuntu.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP BOOT CD problemOddelek: Operacijski sistemi | 979 (874) | cmnigel |
» | instal win noče formatirat niti particijenarest!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5390 (4864) | Frenckie |
» | Instalacija windows Xp se prekine....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1145 (965) | amigo_no1 |
» | [Linux] namestitev (boot order)Oddelek: Operacijski sistemi | 1296 (1201) | 'FireSTORM' |
» | WinXP: boot s CDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1625 (1496) | freejack |