Forum » Pomoč in nasveti » Kako zapeči video DVD iz avi + srt v Nero 8?
Kako zapeči video DVD iz avi + srt v Nero 8?
durrenmatt ::
živijo,
imam problem. Kako naj zapečem en film 710MB v avi in podnapise v srt v Nero 8, da bom lahko gledal na navadnem DVD playerju? Sem poskusil naredit video DVD v Nero Vision pa mi noče dodati podnapisov zraven, ko jih hočem prilepiti.
Hvala za nasvet.
lp
imam problem. Kako naj zapečem en film 710MB v avi in podnapise v srt v Nero 8, da bom lahko gledal na navadnem DVD playerju? Sem poskusil naredit video DVD v Nero Vision pa mi noče dodati podnapisov zraven, ko jih hočem prilepiti.
Hvala za nasvet.
lp
Yossarian ::
Kot podatkovno datoteko moraš zapeči
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dzinks63 ::
DivX moraš najprej prekonvertirat v pravi DVD format. To lahko narediš npr. z : ConvertXtoDVD, priklopiš tudi podnapise, kateri se potem normalno izbirajo kot v pravem dvdeju. Šele potem vse skupaj zapečeš na dvd disk.
jan01 ::
Kupiš en bogi divx player s usb vhodom. Ali pa kar en hd predvajalnik kot xtreamer, wd, egreate.... Kaj bi izgubljal čas s prekodiravanjem in peko...
Yossarian ::
Če ti player predvaja divx-e, ubogaj moj nasvet, če pa ti ne predvaja divx-ov, potem upoštevaj dzinks63-ov nasvet. Programček je zelo enostaven, delaš pa lahko čuda.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Silva Schneider predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12835 (4955) | primozzzz |
» | Peka DVDjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1186 (1044) | VoX |
» | Težave z snemanjem dvdjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1698 (1531) | dzinks63 |
» | Kako spremeniti divx v DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 2111 (1940) | SimplTech |
» | [divxvid] Denver predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 6095 (3345) | redzion |