Forum » Omrežja in internet » Povezava na Windows 2000
Povezava na Windows 2000
damek93 ::
Zdravo
V šoli smo dobili seminarske naloge da opišemo namestitev operacijsega sitema ter, da vzpostavimo povezavo. Jaz sem dobil os Windows 2000, katerega sem namestil v VirtualBox-u vendar pa zdai neznam nastaviti povezave, ker ko kliknem na ikono da želim narediti novo povezavo, me tam sprašuje za neko area code (What area code (or city code)are you in now?), (If you dial a number to access an outside line, what is it?)...
Tako da bi sedaj lepo prosu če mogoče kdo ve kaj bi naj to pomenilo ali bi se dalo nastaviti na kak drug način.
Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem za pomoč.
L.P Damjan
V šoli smo dobili seminarske naloge da opišemo namestitev operacijsega sitema ter, da vzpostavimo povezavo. Jaz sem dobil os Windows 2000, katerega sem namestil v VirtualBox-u vendar pa zdai neznam nastaviti povezave, ker ko kliknem na ikono da želim narediti novo povezavo, me tam sprašuje za neko area code (What area code (or city code)are you in now?), (If you dial a number to access an outside line, what is it?)...
Tako da bi sedaj lepo prosu če mogoče kdo ve kaj bi naj to pomenilo ali bi se dalo nastaviti na kak drug način.
Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem za pomoč.
L.P Damjan
damek93 ::
kaj naj napišem naprimer?
Če prekličem čarovni me v nadaljevanju spet začne gnjavit za to kodo.
Če prekličem čarovni me v nadaljevanju spet začne gnjavit za to kodo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: damek93 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | David Cameron gleda CSIOddelek: Novice / NWO | 12233 (9333) | [D]emon |
» | Kopiranje imenika SE --> NokiaOddelek: Mobilne tehnologije | 3577 (3510) | -ziga- |
» | Vista, internet ne dela najboljeOddelek: Pomoč in nasveti | 1309 (1134) | dukenukem |
» | NEC Versa M300 + modem tezaveOddelek: Strojna oprema | 1081 (1031) | jernejz |
» | WIN XP-ADSLOddelek: Programska oprema | 907 (732) | goba |