Forum » Elektrotehnika in elektronika » Predelava gamepad-a
Predelava gamepad-a
ciao ::
Zaradi mojih omejenih motoričnih sposobnosti sem dobil idejo za predelavo gamepada - glej sliko . Right analog stick bi rad ločil od gamepada, tako da bi drzal v roki in z palcom upravljal Right analog stick.
Iščem junaka, ki bi se bil pripravljen spopast z izzivom. Ali bi bilo sploh mogoce tako predelat pad?. Iščem resnega človeka, ki je sposoben kaj takega. Pripravljen sem tudi plačati več, pač po dogovoru.
moj mail: sreba@yahoo.com
Iščem junaka, ki bi se bil pripravljen spopast z izzivom. Ali bi bilo sploh mogoce tako predelat pad?. Iščem resnega človeka, ki je sposoben kaj takega. Pripravljen sem tudi plačati več, pač po dogovoru.
moj mail: sreba@yahoo.com
fosil ::
Kaj pa če bi nabavil kaj takega?
Ali pa da uporabiš wiijev remote + Nunchuk, ki se ga da uporabljat tudi na pcju.
Ali pa da uporabiš wiijev remote + Nunchuk, ki se ga da uporabljat tudi na pcju.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
ciao ::
Hvala za idejo. Tale asus Eee Stick GMC-1 bo kr prava zadeva. Mogoče veš kje bi tole naroču?
Za wiijev remote + Nunchuk pa nism nikjer zasledil da dela na pc.
Za wiijev remote + Nunchuk pa nism nikjer zasledil da dela na pc.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ciao ()
823483 ::
http://cgi.ebay.co.uk/ASUS-GAME-Eee-STI...
Edino tole sem našel. Pošiljka pride iz tajvana, poštnina naj bi bila zastonj. Stane cca. 35EUR. Je pa problem, da je za tako ceno že potrebno plačati carino, če se s pošiljateljem ne zmeniš, da na kuverto napiše nižjo ceno.
Edino tole sem našel. Pošiljka pride iz tajvana, poštnina naj bi bila zastonj. Stane cca. 35EUR. Je pa problem, da je za tako ceno že potrebno plačati carino, če se s pošiljateljem ne zmeniš, da na kuverto napiše nižjo ceno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delujoči Nintendo 64 emulator?Oddelek: Programska oprema | 1025 (751) | Golf_VR6 |
» | Mini Bluetooth Keyboard - preveč izbireOddelek: Kaj kupiti | 2279 (1437) | Jst |
» | Gamepad Logitech F310Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1436 (1234) | klemzy113 |
» | game pad problemčekOddelek: Strojna oprema | 852 (758) | dolenc |
» | Kaj pravte na Nintendo Wii? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Konzole | 26624 (18968) | Raziel |