» »

Windows 7 RC upgrade

Windows 7 RC upgrade

Ales47 ::

Mene zanima, ce se da brez problema namestit preko Win7 RC verziji , ful win7 verzijo. TOrej imam ultimate 64x bit na pc-ju ampak RC, ce bi se dal win7 samo prek kopirat oz da bi obdrzal vse datoteke. Tako kot se da iz Viste na Win7 upgradat, da ne izgubis nobenih podatkov.

Hvala

bluefish ::

Da se (seveda v primeru, ko imaš tudi 64-bit RC), potrebno je le spremeniti neko datoteko na namestitvenem DVD-ju. Kljub vsemu pa tako početje ni preveč priporočljivo.

Ja imam 64 Bit. Saj ko sem iz Viste na Win7 sel, sem pac samo zagnal win7 in tam izbral upgrade pa potem itq vse pise dalje... (:

hvala za odgovor

g. Oden ::

Da se (seveda v primeru, ko imaš tudi 64-bit RC), potrebno je le spremeniti neko datoteko na namestitvenem DVD-ju. Kljub vsemu pa tako početje ni preveč priporočljivo.

Zakaj tako početje ni priporočljivo?

Upgrade ne gre, pa nevem zakaj. Zdaj sem probal dat cel WIn7 in ne gre...:S

Pise nekaj samo za zdruzljivost, da ta prelease ni zdruzljiv al nekaj takega...potem sem se parkrat probal in se mi pojavil error pred instalacijo oz ko kopira temporary files itd.

Install windows:
Windows was unable to create required installation folder C:/§Windows.~BT.An existing file or folder of this name could not be deleted.

Error code: 0x80070020

Imam RC 64x bit in win7 tud 64 bitin, isto ultimate

Wox ::

Zakaj tako početje ni priporočljivo?

Morda zaradi takšnih in drugačnih čudnih pripetljajev. Pa tudi sistem je pri čisti namestitvi nekaj hitrejši, stabilnejši itd. Odvisno v kakšnem stanju je prejšnja namestitev. Pred upgradeom je pametno očistit nesnago, register itd. Skratka, bolj priporočljiv je backup in clean install. Je nekaj več dela, vendar je marsikateri siv las kasneje prihranjen.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Wox ()

A bi mi lahko povedali kaj tocno mislite z backupon? :S

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ales47 ()

knesz ::

Nadgradš lahko na 2 načina.
1. malo hekneš sistem in narediš upgrade iz RC na retail
2. uporabiš Windows Easy Transfer in namestiš sistem kot clean install.

lp

1 nacin bi mi lahko malo bolje opisal ;)

bluefish ::

Mar ti link ne zadošča?

LordTado ::

upgrate naredi pa bo...če ti bo win pustil,samo intal zaženi v trenutnih winsih...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

32-64 bit

Oddelek: Pomoč in nasveti
353227 (2519) 4ever
»

Na koliko časa nanovo naložite operacijski sistem (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
536777 (5755) kitara8
»

Windows 7 nadgradnja za lastnike viste in sprememba jezika?

Oddelek: Operacijski sistemi
61867 (1660) BostjanP
»

Namestitev Windows 7 z USB ključka

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
4117628 (15648) mtosev
»

ali dela OS na drugem racunalniku?

Oddelek: Strojna oprema
7722 (561) Tomajdic

Več podobnih tem