Forum » Omrežja in internet » Telemach - UPC Višina plačila naročnine
Telemach - UPC Višina plačila naročnine
ALNI ::
Ker se selim v svoje stanovanje si ogledujem digitalni trojček preko TELEMACHA.
Cena za paket, ki ga želim imeti je 60 EUR. Zanima me ali je v to ceno všteto vse ali pa za mesečno naročnino KTV plačujete posebaj še zraven tega zneska v višini 16,27 EUR? Na spletni strani Telemacha adeva žal ni jasno obrazložena. Vem, da lahko pokličem in vprašam vendar bi odgovor potreboval danes :)
Hvala!
Cena za paket, ki ga želim imeti je 60 EUR. Zanima me ali je v to ceno všteto vse ali pa za mesečno naročnino KTV plačujete posebaj še zraven tega zneska v višini 16,27 EUR? Na spletni strani Telemacha adeva žal ni jasno obrazložena. Vem, da lahko pokličem in vprašam vendar bi odgovor potreboval danes :)
Hvala!
ALNI ::
To razumem! Ne sprašujem zato, ampak kot že rečeno za mesečno naročnino KTV, ki jo ima UPC na ceniku posebaj?
fosil ::
Če imaš trio potem to pomeni ktv+net+telefon. In ne plačuješ potem še dodatno naročnine za ktv.
Naročnina za ktv je če imaš samo ktv.
Naročnina za ktv je če imaš samo ktv.
Tako je!
alexz ::
a misliš na analogno kabelsko tv? na to se novi naročniki več ne morejo naročit
pše čisto spodaj tu http://novadoba.telemach.si/
pše čisto spodaj tu http://novadoba.telemach.si/
trnvpeti ::
full reklama!!!
vrtijo na tv, oglasujejo
in gres na novadoba in ena stran
nobenih informacij
ne mores primerjat
ne vidis, kje, kaj kako
full reklama
mislim ....
vrtijo na tv, oglasujejo
in gres na novadoba in ena stran
nobenih informacij
ne mores primerjat
ne vidis, kje, kaj kako
full reklama
mislim ....
trnvpeti ::
firefox(na macu) ne prikaze tega(zapri okno)!
firefox(na win) prikaze to!
safari na macu prikaze
wtf?!
pa še:
Za ogled potrebujete posodobiti predvajalnik Flash vsebin.
no, verjetno je telemach namenjen tocno doloceni skupini
firefox(na win) prikaze to!
safari na macu prikaze
wtf?!
pa še:
Za ogled potrebujete posodobiti predvajalnik Flash vsebin.
no, verjetno je telemach namenjen tocno doloceni skupini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: trnvpeti ()
mojsterleo ::
telemach stran je v prenovi, tako da trenutno ne dela.
trojcek paket vsebuje kompletno ponudbo za eno ceno, se pravi ktv+telefon+internet.vse kar placas dodatno, je poraba "impulzov" na telefonu.
za analogne pakete pa ne vem, ali jih se ponujajo novim uporabnikom, mi ga vsekakor zaenkrat se imamo (od prej).
trojcek paket vsebuje kompletno ponudbo za eno ceno, se pravi ktv+telefon+internet.vse kar placas dodatno, je poraba "impulzov" na telefonu.
za analogne pakete pa ne vem, ali jih se ponujajo novim uporabnikom, mi ga vsekakor zaenkrat se imamo (od prej).
LUTi ::
Jaz se nasedel "novi dobi" in se v zadnjih dneh oktobra oglasil v MB na Partizanski (po predhodnem komuniciranji s Telemachom po mail-u). Imel sem paket BETA TF (DL 4 Mb/s, UL 0,5 Mb/s). Dodovoril sem se za spremembo paketa v "novodobni" DTV 3.0 M+ (ali nekaj takega, tisti trojček po 39 EUR). Pod nos sem dobil papir, kjer je pisalo M+ (39 EUR). Ko sem češplco za šalterom opozoril na napako, mi je zagotovila, da je to zato, ker teh paketov ne morejo tržiti pred 1.11.2009 in da bo vse tako, kot želim (in da naj takoj zamenjam svoj obstoječi modem s tistim, ki sem ga dobil sedaj). Do večera sem (kljb temu navodilu) pustil stari modem in je vse delalo OK. Okoli polnoči sem modem zamenjal, delal ni več ne stari ne novi. Drugi dan se je novi povezal in je bila hitrost še vedno 4 / 0,5 Mb/s. Tako do 1.11., ko je hitrost padla na 2 / 0,37 Mb/s (kar ustreza "starodobnemu" M+). Urgiral sem nekajkrat (mail, telefon), še vedno kao omrežje ni pososdobljeno (čeprav vidim informacije, da bo hitrost 6 / 1 Mb/s še vedno šla po starem DOCSIS 2 in ne novem DOCSIS 3, torej bi nam to lahko vklopili kadarkoli...) in jaz imam še danes pol manjšo hitrost (in me zdaj na eni drugi temi nekateri "drajsajo", kaj še iščem pri Telemachi oz. zakaj ne grem vstran - dokaza pa nimam nobenega, kaj mi je bilo obljubljeno in kaj sem dobil, vezavo pa za eno leto...). Tako da - ne dajte se nategniti oz. pazite kaj podpisujete (če menjate oz. sklepate pogodbe za nove pakete DTV 3.0, zahtevajte, da to tudi piše v pogodbi)! Lažejo in zavajajo, so pa sami šalabajzerji (več izkušenj z njimi v zadnjem času, sploh support po telefonu...), ki imajo tudi tu na tem forumu svoje podrepnike - ti sprevržejo temo in se obregnejo ob nekaj, kar sploh ni bistveno, samo da te diskreditirajo, ker nergaš...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KKS > Triera > UPC > Telemach (strani: 1 2 3 4 … 359 360 361 362 )Oddelek: Omrežja in internet | 2723572 (6798) | MrStein |
» | SAMO Internet? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25539 (18358) | Lonsarg |
» | Najugodnejši dostop do interneta v LJOddelek: Pomoč in nasveti | 2849 (2099) | Lonsarg |
» | Prestop med ponudniki internetaOddelek: Omrežja in internet | 2250 (1232) | amigo_no1 |
» | DVB-C napravaOddelek: Zvok in slika | 2632 (2432) | Tody |