Forum » Pomoč in nasveti » formatiranje usb-ja
formatiranje usb-ja
damci ::
formatiral sem USB kjuč v ntfs.po tem postopku sem ponovno hotel zagnati Usb kluč ,nakar sem dobil sporočilo od administratorja Os ,če želim ponovno formatirati Usb ključ.pritisnil sem DA in formatiral kot FAT.dobil sem ponovno sporočilo,da procesa ni mogoče zaključiti.sedaj sploh ne morem uporabljati Kluča,ker se vedno pojavi sporočilo za formatiranje.Kako naj spravim ključ v ponovno uporabo.
duff ::
do sedaj vse ključe, pri katerih se je pojavljal problem, da ko ga želim odpreti ga želi formatirati, sem nesel nazaj v trgovino in so mi ga zamenjali za novega. Nisem jih rešil nikoli. Po mojem ti je ključ izdihnil. Mogoče je bilo formatiranje pri tebi le pika na i.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ključ po namestitvi OS nanjOddelek: Pomoč in nasveti | 1015 (777) | Redorange |
» | Formatiranje usb ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 15340 (15340) | tomaz- |
» | Linux na USB ključek brez swap oddelkaOddelek: Operacijski sistemi | 1377 (1226) | Hux |
» | Usb mp3 kluč zaupni podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 3107 (2285) | StajercSSS |
» | Power RAM USB kluč (ne deluje?)Oddelek: Strojna oprema | 1134 (973) | Grimlord |