Forum » Pomoč in nasveti » Zvočnikov ne zazna-prosim za pomoč??
Zvočnikov ne zazna-prosim za pomoč??
zan126 ::
Lep pozdrav,imam omenjen problem,zvok,kar naenkrat več ne dela.Tudi,ko grem v nadzorno ploščo pod zvoki in avdio naprave-mi piše,da ni predvajalnih naprav.Zvočniki drugače delujejo,ampak zgleda da jih sploh ne zazna.Driverji za zvočno pa so tudi inštalirani.
Ali je možno,da je crknila zvočna kartica,oz.kako to preverit?
Vsem hvala za pomoč lp.
Vsem hvala za pomoč lp.
xsannyx ::
Lep pozdrav,imam omenjen problem,zvok,kar naenkrat več ne dela.Tudi,ko grem v nadzorno ploščo pod zvoki in avdio naprave-mi piše,da ni predvajalnih naprav.Zvočniki drugače delujejo,ampak zgleda da jih sploh ne zazna.Driverji za zvočno pa so tudi inštalirani.
Vsem hvala za pomoč lp.
Ali ti slušalke ali kakšne druge zvočnike zazna? Ker je velika možnost da je zvočna šla.
zan126 ::
Ne zazna nič od nič,pa sem vse sformatiral,mislim c particijo,vse na novo naložil od wind.itd.
Pa nič.Ko odpreš ohišje,ali se to takoj vidi,če je skurjeno,oz.kako veš,da je zvočna res zanič? hvala
Pa nič.Ko odpreš ohišje,ali se to takoj vidi,če je skurjeno,oz.kako veš,da je zvočna res zanič? hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2143 (1192) | Han |
» | daljnovodni kabli(žice)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10594 (9358) | einstein :P |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5879 (4198) | gasos |
» | hitrost interneta-kako jo povečati??Oddelek: Pomoč in nasveti | 3710 (3710) | K0K0 |
» | 5.1 Genius SW-5.1-delata samo 2 zvočnikaOddelek: Zvok in slika | 1511 (1451) | OldSkul |