Forum » Strojna oprema » grafična kartica in LCD monitor
grafična kartica in LCD monitor
Camel ::
Pozdrav!
Kupil sem nov racunalnik z grafično kartico ATI radeon 9800 GT in nov LCD monitor Samsung T220 22".
Driverje za graficno kartico sem nalozil pod "priporočeno" ot. "recommended", vendar se mi je pojavil problem, saj mi monirot vsake toliko ugasne in spet prizge. V bistvu se monitor ne ugasne, ampak samo zgine slika(postane crna) za 1-3 sec. Vcasih je na monitorju opaziti tudi nekakšne crne crtice, ki se pojavijo za trenutek in spet izginejo.
Mi lahko kdo pomaga in mi pove zakaj se to dogaja? Je kaj narobe z driverji za graficno ali kaj podobnega. Vsaka pomoč bi mi zelo prav prisla. Hvala.
LP
Kupil sem nov racunalnik z grafično kartico ATI radeon 9800 GT in nov LCD monitor Samsung T220 22".
Driverje za graficno kartico sem nalozil pod "priporočeno" ot. "recommended", vendar se mi je pojavil problem, saj mi monirot vsake toliko ugasne in spet prizge. V bistvu se monitor ne ugasne, ampak samo zgine slika(postane crna) za 1-3 sec. Vcasih je na monitorju opaziti tudi nekakšne crne crtice, ki se pojavijo za trenutek in spet izginejo.
Mi lahko kdo pomaga in mi pove zakaj se to dogaja? Je kaj narobe z driverji za graficno ali kaj podobnega. Vsaka pomoč bi mi zelo prav prisla. Hvala.
LP
blackbfm ::
Probaj monitor ali pa grafo še na kakšnem drugem računalniku. Ali pa na svoj računalnik priklopi drug monitor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor se rafalno ugaša in prižiga..Prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1717 (1520) | --MiRaLdInJo |
» | LCD monitor in grafičnaOddelek: Pomoč in nasveti | 697 (617) | Camel |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3625 (2692) | Bostjan99 |
» | Problem z zaslonomOddelek: Pomoč in nasveti | 999 (999) | zcetrt |
» | Namestitev grafične RADEON 9000PROOddelek: Pomoč in nasveti | 1501 (1173) | ali3n |