Forum » Kaj kupiti » Polprofesionalne zvočne kartice v Sloveniji?
Polprofesionalne zvočne kartice v Sloveniji?
Matek ::
Torej, bratranec ozvočuje okrog in podobne fore, zdaj pa si bo kupo računalnik za HDD recording in montažo in rabi eno polprofesionalno zvočno kartico, vse kar rabi je čimveč vhodov, gledala sma na netu Guilemott Maxi Studio ISIS ki mu ustreza, ker ma 8 vhodov, sam je ni nikjer za dobit. Povejte prosim če veste kje se da pri nas ali v sosednjih državah dobit kako zvočno za tako delo, vse kar rabi je 8 ali več vhodov in čim boljše AD/DA konverterje, sorround in drugo ni pomembno.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
azeed ::
Če ti je kaj do kvalitetne kartice pozabi na Guillemott. Na trgu so tudi druge, kvalitetnejše kartice. Poglej si npr. ponudbo terratec, ki ima po novem tudi izboljšane gonilnike (njihova bivša šibka točka). Sicer so druge še boljše, a jih pri nas nisem zasledil. Mislim da je uvoznik comtron, nisem pa prepričan.
Vsekakor si poglej kakšen test in predvsem bodi pozoren na latenco. Med najpomembnejšimi faktorji pa je tudi dobra podpora z gonilniki - ravno za to ti guillemotta odsvetujem (baje tudi po zvoku ni nevemkaj).
LP
Vsekakor si poglej kakšen test in predvsem bodi pozoren na latenco. Med najpomembnejšimi faktorji pa je tudi dobra podpora z gonilniki - ravno za to ti guillemotta odsvetujem (baje tudi po zvoku ni nevemkaj).
LP
You gotta say YES to another excess!!!
OK, hvala, bom pogledal pri comtronu, sam še vedno prosim, da mi nekdo pove določen model, ki dosega zgoraj napisane specifikacije.
tha_man ::
Terratec zvočne so hude. Jaz imam DMX 6fire 24/96, in sem zelo zadovoljen z zadevo. Če potrebuješ multitrack recording ima Terratec model EWS88 MT. Check it out.
Aja, vprašaj pri PCX-u, jaz sem sicer kupil pri Belbledu ampak on je nabavil od PCX-a.
Aja, vprašaj pri PCX-u, jaz sem sicer kupil pri Belbledu ampak on je nabavil od PCX-a.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tha_man ()
Thanks a million, tale EWS88MT je ravno to kar sem iskal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
bastadu ::
Sicer pa poglej v revijo Monitor par številk nazaj, kjer je test dražjih/boljših zvočnih kartic in piše veliko zanimivega...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 12720 (8608) | OwcA |
» | Profesionalno snemanjeOddelek: Zvok in slika | 1361 (1193) | St0rMy |
» | profesionalni zvok na računalniku (ali vsaj blizu)Oddelek: Kaj kupiti | 2552 (2055) | Manson |
» | Snemanje demo posnetkov z zvočno Terratec ews88mtOddelek: Strojna oprema | 1503 (1444) | Damjan Jagar |
» | zvočna do 150kOddelek: Zvok in slika | 2395 (2080) | LunKi |