Forum » Kaj kupiti » Predlogi za nakup notesnika
Predlogi za nakup notesnika
Tajo ::
Katero firmo priporočate (Compaq, Dell?)
Katero trgovino priporočate?
Kakšno konfiguracijo priporočate?
Katero trgovino priporočate?
Kakšno konfiguracijo priporočate?
Luka Percic ::
Osebno ne priporočam, raje še enkra razmisli če ga res rabiš! Kajti poznam tipa ki je nabavu kr dobro mašino, zdej pa ga rabe samo za po hiši prenašat- v dom ga ne nese, ker mu ga je preveč škoda.. ..mislm LOL.
BigHugo ::
Tajo: A ti sploh veš, kaj hočeš. Povej, za kaj ga boš rabil, sicer boš dobil milijon odgovorov. Sam ti priporočam s 15" monitorjem priznane firme (Compaq, HP, Dell, ...). Cene pa sam veš, kakšne so. Za malo denarja ponavadi malo muzike.
LP BigHugo
LP BigHugo
LP BigHugo
para! ::
Prvo moraš sam odgovoriti na nekaj vprašanj, in sicer:
Zakaj boš potreboval prenosnika?
Koliko denarja imaš na voljo?
Ko odgovoriš na ta vprašanja, povej, pa ti bomo svetovali.
Lp,
Jazz
Ko odgovoriš na ta vprašanja, povej, pa ti bomo svetovali.
Lp,
Jazz
Death before dishonor!
Tajo ::
V bistvu bi ga rabil za vse pomalem, predusem pa za obdelavo teksta.
V bistvu me zanima, če pozna kdo kakšno trgovino, kjer se da dobit kaj ceneje, in katero firmo priporočate.
ragnarock ::
Jap, tudi jaz se zanimam za nakup prenosnika. In mislim ga nesti s sabo na študij
Ogledal sem si cene "priznanih" firm, in me je minilo.
Zanima me predvsem ali se vam zdi cena 350.000 SIT za to konfiguracijo pretirana:
14,1" TFT LCD 8, 16, 32 ali 64MB SGRAM (shared) 64bit DVD strojni pospeševalnik 2D/3D Intel Celeron 1.2 GHz 20GB 256 MB CDRW+DVD - 8x/4x/24x + 8x Zvočna 3D on-board, zvočnika, mikrofon 56k interni modem 10/100 interna mrežna IrDa, USB, PS/2, VGA, serijski, paralel, 1x PCMCIA tip II ali tip III, audio IN/OUT, S-video (TV-out) torbica
Konkretno je to model NOTEX NBO033, na Mlacomovi strani.
Ogledal sem si cene "priznanih" firm, in me je minilo.
Zanima me predvsem ali se vam zdi cena 350.000 SIT za to konfiguracijo pretirana:
Konkretno je to model NOTEX NBO033, na Mlacomovi strani.
ragnarock ::
Aja, cena je brez DDV.
Pa tudi kak nasvet glede trgovine ne bi bil slab (po možnosti v Mariboru).
Pa tudi kak nasvet glede trgovine ne bi bil slab (po možnosti v Mariboru).
andrej ::
pri nas so trgovine dokaj slabo zalozene s prenosniki. osebno svetujem nakup kaksne priznane firme, kot so Compaq, IBM, Toshiba, vendar so te zelo drage. Ce si jih ne mores privoscit potem razlisli of Fujitsu-Siemens, in Dell. Osebno pa na kaj drugega sploh ne razmisljam.
Trenutno uporabljam 3 prenosnik in brez njega si vec ne predstavljam zivljenja. Sicer je bolj tezek in ga je kar zajebano okoli nosit, ma pa vse kar rabim. ce odmislimo diskovje je celo bolj zmogljiv kot moja desktop masina.
brez njega vec ne morem, ker mam na njem vse kar rabim. Od programov, mailov, datotek, itd. Desktop racunalo je postalo samo temp masina bolj za igranje in instalacijo programov, ki jih je treba se preizkusit. Prenosnik pa je postal delovna masina. Brez vec ne morem.
cene pa pri prenosnikih resnicno zelo padajo. Ce ga zdaj ne rabis raje pocakaj na kak december ko so bolj popusti okoli bozica. za 350k pa bi se dalo dobit nekaj solidnega - ne smes pa pricakovat cudezev.
vsekakor pa poglej tudi na bolha.com. jaz sem tam moje zadnjega dobil od enega, ki je dobil prenosnik kot poslovno darilo in ga je dalje prodal z podaljsano garancijo bistveno ceneje kot bi dal v trgovini... vcasih se splaca tja pogledat. jaz pa sem tudi ze 2 prodal, pa vedno isti osebi ;)
Trenutno uporabljam 3 prenosnik in brez njega si vec ne predstavljam zivljenja. Sicer je bolj tezek in ga je kar zajebano okoli nosit, ma pa vse kar rabim. ce odmislimo diskovje je celo bolj zmogljiv kot moja desktop masina.
brez njega vec ne morem, ker mam na njem vse kar rabim. Od programov, mailov, datotek, itd. Desktop racunalo je postalo samo temp masina bolj za igranje in instalacijo programov, ki jih je treba se preizkusit. Prenosnik pa je postal delovna masina. Brez vec ne morem.
cene pa pri prenosnikih resnicno zelo padajo. Ce ga zdaj ne rabis raje pocakaj na kak december ko so bolj popusti okoli bozica. za 350k pa bi se dalo dobit nekaj solidnega - ne smes pa pricakovat cudezev.
vsekakor pa poglej tudi na bolha.com. jaz sem tam moje zadnjega dobil od enega, ki je dobil prenosnik kot poslovno darilo in ga je dalje prodal z podaljsano garancijo bistveno ceneje kot bi dal v trgovini... vcasih se splaca tja pogledat. jaz pa sem tudi ze 2 prodal, pa vedno isti osebi ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 2552 (1678) | Leks |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16739 (7700) | Seb4 |
» | Kateri prenosnik - želje so take: (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8266 (6951) | billy |
» | Kateri NotebookOddelek: Kaj kupiti | 1882 (1547) | Dirkac |
» | Kakšen prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2748 (2434) | andrej |