Forum » Strojna oprema » Napajalnik
Napajalnik
shock ::
Imam napajalnik 250W in imam še amd 1600+xp, gf2mx400, tv karto, CD/RW, CR.
Me zanima pa, če to preveč preobremenuje moj napajalnik, al moram it kr na 300W?
Me zanima pa, če to preveč preobremenuje moj napajalnik, al moram it kr na 300W?
McHusch ::
ce ti preobremenjuje napajalnik bos vidu sam, ko se bo masina zacela nepricakovano resetirat, dokler dela vse OK ni razloga za zamenjavo
aja se to, kvaliteten 250W napajalnik je boljsi od noname 300W
aja se to, kvaliteten 250W napajalnik je boljsi od noname 300W
MI_KO ::
Meni dela 250W čist o.k. Mam pa athona 1,4Ghz (ne x), radeona ve (pa dva monitora gor, včasih), sb (zaenkrat obični), tv tuner, modem (zaj ne več), omrežno kartico, pa še en dodatn ventilator (poleg stand. 2) (več ma malo kdo )
Zenkrat ni blo nobenih težav. Ko pa boš kupoval (če sploh boš kupo novega), prosi če ga lahko priklopijo, da ga slišiš. Moj obupno cvili (oz. žvižga al tuli), ker ma neka čudna rebra za hlajenje not, ko vibrirajo!
Sicer pa probaj. Crknit nima kaj (bistvenega).
Zenkrat ni blo nobenih težav. Ko pa boš kupoval (če sploh boš kupo novega), prosi če ga lahko priklopijo, da ga slišiš. Moj obupno cvili (oz. žvižga al tuli), ker ma neka čudna rebra za hlajenje not, ko vibrirajo!
Sicer pa probaj. Crknit nima kaj (bistvenega).
shock ::
Ja kaj pa vem, če je napajalnik kvaliteten??? A so prov kakšna posebna podjetja ki izdeluje dobre napajlnike
MI_KO ::
Na hitro se spomnim:
Zalman
Enermax
Antec (men se zdi so ga označli kot o.k.+, zelo priporočen)
Blacknoise (ne vem kolk je dober; Samo da je tiho)
Zalman
Enermax
Antec (men se zdi so ga označli kot o.k.+, zelo priporočen)
Blacknoise (ne vem kolk je dober; Samo da je tiho)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | staro ohišjeOddelek: Strojna oprema | 808 (664) | krucymucy |
» | svinjski problem z plato k7s5aOddelek: Pomoč in nasveti | 1821 (1120) | _Mortal_ |
» | Novo ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1236 (916) | mico |
» | KJE KUPITI DOBRO BIG OHIŠJE ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1167 (926) | Malecky |
⊘ | spet Duron!grrr...Oddelek: Strojna oprema | 3712 (3276) | celica |