Forum » Kaj kupiti » Pomoc pri nakupu mameplate&rama
Pomoc pri nakupu mameplate&rama
d0rK ::
Pozdravljeni,
v kratkem si želim kupiti nekaj novih reči.Ker bo to prvi del račualnika ki ga bom kupil z težko prisluženim denarjem[lastno prislužen]bi re rad kupil nekaj kar bo trajal...
Torej..Da povem par stvari za lažjo orientacijo...
Proc: Intel Pentium 2.26 Ghz
Sedaj pa vaši predlogi...
PS: Ta proc rab Rimm ram ane?
v kratkem si želim kupiti nekaj novih reči.Ker bo to prvi del račualnika ki ga bom kupil z težko prisluženim denarjem[lastno prislužen]bi re rad kupil nekaj kar bo trajal...
Torej..Da povem par stvari za lažjo orientacijo...
Proc: Intel Pentium 2.26 Ghz
Sedaj pa vaši predlogi...
PS: Ta proc rab Rimm ram ane?
Matek ::
V bistvu procesor kot sam ne rabi rambusa, vendar najbolje dela z njim. Povej koliko denarja boš dal. Če ne ciljaš na oc je najbolje vzeti intelovo plato.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
d0rK ::
Pozdravljen Mato,
ja tko okol 190.000[za 512 rama seveda ]..Aja..Da ne bo pomote..Sit ne euro-ov .
Overklokam ne več.2 proca že naviu do konca pa šou unreal turnament igrt za par ur. Stupid.
Tko da bom intela uzeu ja.Kaj pa tista Abitka TH7-2 Raid...BAje je gut.
PS:Ej mato...sestrična je že zasedena...
LP,
D4rki
ja tko okol 190.000[za 512 rama seveda ]..Aja..Da ne bo pomote..Sit ne euro-ov .
Overklokam ne več.2 proca že naviu do konca pa šou unreal turnament igrt za par ur. Stupid.
Tko da bom intela uzeu ja.Kaj pa tista Abitka TH7-2 Raid...BAje je gut.
PS:Ej mato...sestrična je že zasedena...
LP,
D4rki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup procesorja, matične in ramaOddelek: Kaj kupiti | 5853 (5047) | D3m |
» | Nova grafična namesto hd 4890 vapor-xOddelek: Kaj kupiti | 1710 (1594) | kokpa |
» | kateri procesor kupiti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 14795 (10545) | xnnx |
» | Kaj menite o sisitemu?Oddelek: Kaj kupiti | 1845 (1479) | Anze92 |
» | Nov test - P4EE s 1066 MHz FSBOddelek: Novice / Nova vsebina | 2666 (2666) | Alexius Heristalski |