» »

Hladilnik za vga

Hladilnik za vga

minkye ::

Imam grafično kartico Nvidia Geforce 9800gtx. Nevem kakšen hladilnik naj bi pasal gor. Probal sem akasa vortex, ki je prevelik za 1cm.. Imate kakšno priporočilo?

xsannyx ::

Imam grafično kartico Nvidia Geforce 9800gtx. Nevem kakšen hladilnik naj bi pasal gor. Probal sem akasa vortex, ki je prevelik za 1cm.. Imate kakšno priporočilo?

Pojdi na mimovrste ali kamorkoli in samo poglej na katere grafične kartice paše hladilnik.
Sicer zakaj bi pa sloh imel hladilnik? kolikor vem imajo 9800GTXke precej dobro hlajence enak način kot pa GTX2xx serije. Tako da nov hladilnik nebi kaj dosti bolje hladil verjetno celo slabše. Razen če imaš en gigabytov model, kateri nima "tulca" ampak kar nek zalmanov hladilnik (morda ima tudi katera druga kot gigabytova.). Tudi tisti hladilnik je v redu ampak če hočeš navijat malo bolj bi verjetno res rabil novega. Pobrskaj kaj imajo na mimovrste, obiški kakšno lokalno računalniško trgovino in reči da rabiš hladilnik za grafo ki pač paše na 9800GTX.

drzni86 ::

klik

če pa na ta hladilnik zvežeš še en ventilator od 8 cm si zmagal... oz še boljše od 12! klik

Zgodovina sprememb…

• spremenil: drzni86 ()

xsannyx ::

klik

če pa na ta hladilnik zvežeš še en ventilator od 8 cm si zmagal... oz še boljše od 12! klik

To sem tudi jaz mislil :D ker ta hladilnik je res fantastičen! Daš zraven 8€ za 2x 12 cm ventilator 1400 RPM ali pa tam nekje 12€ za 2x 120mm 1800RPM :D To je kar veliko! Če bi ta hladilnik imel aktivno hlajenje (verjetno 2x 8cm) bi stal vsaj 40-50€ :D zato je to verjetno zelo dober nakup :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nvidia izdala naslednjo kartico na GK110: GTX 780 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
5419658 (17692) Dober dan
»

Nasvet za hlajenje in utišanje PCja... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
10031842 (29887) kuglvinkl
»

Graficna Kartica Brez Hladilnika....

Oddelek: Pomoč in nasveti
10811 (614) aljo558
»

Nvidia 9800 gt 1GB hladilnik

9654 (595) aljo558
»

[Zračno hlajenje] Hlajenje nVidia grafičnih kartic (strani: 1 2 )

539696 (7980) jebesemeni

Več podobnih tem