Forum » Hlajenje in modifikacije » Nvidia 9800 gt 1GB hladilnik
Nvidia 9800 gt 1GB hladilnik
aljo558 ::
Zdravo! Pred kratkim se mi je del propelerja od hladilnika na omenjeni grafični kartici odlomil in je začelo tako naglas hreščat da sem se odločil da kupim nov hladilnik. Kupil sem Akasa Vortexx red... Odstranil sem prejšnji hladilnik (Zalman) in probal potem če gre sedajšni hladilnik gor. Ampak je žal prevelik saj gleda čez rob grafične kartice...luknje se ujemajo ampak ne ravno tako kot bi moralo. Sedaj pa nimam pojma kaj naredit...hvala za pomoč :) LP Aljaž
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
bluefish ::
Lahko improviziraš in v haldilnik zvrtaš luknje ali pa ga pritrdiš z vezicami ali kako drugo varianto.
To pa je praktično tudi vse, kar je možno.
To pa je praktično tudi vse, kar je možno.
ni fora v luknjah ampak da je hladilnik prevelik ker gleda cez rob graficne kartice....na kompatibilnostnem listu pa je napisana moja graficna :/
jazbec ::
saj s tem ni nič narobe
na moji gts250 tudi gleda čez zalmanov hladilnik
važno da se ne pregreva
na moji gts250 tudi gleda čez zalmanov hladilnik
važno da se ne pregreva
bluefish ::
Ah, malce prehitro prebral.
Če gleda čez rob na drugi strani kot je reža, potem ni nič narobe.
Če gleda čez rob na drugi strani kot je reža, potem ni nič narobe.
ja ampak se tudi ne prekrivata procesor in od hladilnika...
če veste kaj mislim....tisti del ki naj bi ga prilepil z tisto termalno pasto...se ne prekrivata in je razdalja med hladilnikom in graficno kartico ene 0.5 cm...
če veste kaj mislim....tisti del ki naj bi ga prilepil z tisto termalno pasto...se ne prekrivata in je razdalja med hladilnikom in graficno kartico ene 0.5 cm...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aljo558 ()
Nvidia GeForce 9800 GT 1GB DDR3
sem gledal na youtubu...in sem videl da bi se vortexx neo hladilnik pa popolnoma prilegal...
sem gledal na youtubu...in sem videl da bi se vortexx neo hladilnik pa popolnoma prilegal...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aljo558 ()
jazbec ::
kokr js vem so na suport listi samo 9800 gtx in gts
gt pa ni
pa si probal kej obračat in take
čene pa modificiraj
gt pa ni
pa si probal kej obračat in take
čene pa modificiraj
na mimovrstah sem kupil kjer piše da je kompatibilna,tudi na listu za inštalacijo piše da je za 9800gt. Če pa obrnem hladilnik pa je še hujše ker so pipe na tistem delu ko se grafično vtakne v režo v komp...v najslabšem primeru bom pač tole zapakiral poslal nazaj in kupil vortexx neo pa da vidmo pol...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Graficna Kartica Brez Hladilnika....Oddelek: Pomoč in nasveti | 816 (619) | aljo558 |
» | Hlajenje GeForca 6600GT AGPOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2697 (1909) | m.i.h.a. |
» | Hladnilnik za navitega Bartona na Abit NF7-SOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2329 (1604) | Grimlord |
» | Problemi pri navijanuOddelek: Navijanje | 1930 (1549) | Mr.B |
» | NapajalnikOddelek: Kaj kupiti | 965 (832) | Trdi |