Forum » Navijanje » kako overlockat 1800+
kako overlockat 1800+
Klemenn ::
mam 7vrxp 2.0 pa nej mi prosim kdo pove kako nej overlockam ; s tem mislim tole
kdaj in za koliko dvignem voltažo?
kdaj in za koliko dvignem voltažo?
msmiha ::
Voltažo dvigneš ko sistem ni več stabilen. Dvigneš jo pa za toliko da bo spet stabilen.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Tomi ::
Ja, jeba potem, če ti ni jasno, kaj moraš narediti. Ker za moje pojme je precej jasno napisano, kako in kaj je treba z napetostjo. Sicer pa, kaj še nisi nikoli navijal?
metrodusa.blogspot.com
perci ::
Jebediah: že stotaužentmiljontič - voltažo dviguj po korakih v skladu s stabilnostjo sistema. Stabilnost sistema sprobaš tako, da recimo laufaš seti uro ali dve ali kak drug program, ki ti dodobra obremeni sistem - npr. nažigaš quake
Če ti še vedno ni jasno, ne navijaj.
Aja, ne dviguj voltaže za več kot 20%.
Če ti še vedno ni jasno, ne navijaj.
Aja, ne dviguj voltaže za več kot 20%.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
jRk0 ::
Jebediah:ce ti ni jasno, nastavi voltazo na kolko pac najvec gre na maticni, ker itak ne mores s to voltazo nic skurit ki je na maticni...
You fuck up once, you loose two teeth.
link_up ::
pomagal bi ce bi povedu kaj mas se poleg xp1800+ ... kaj pa ram...kako bo pa to slo ce zvisas fsb?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako naviti CpuOddelek: Navijanje | 2695 (2195) | ziga1990 |
» | razlike v voltaži... (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4688 (3552) | Pyr0Beast |
» | AMD Athlon XP-M na K7S41GX?Oddelek: Strojna oprema | 1507 (1507) | _mOuSe_ |
» | Mi lahko pomagte naviti racunalnik?????Oddelek: Navijanje | 1469 (1148) | residual |
» | Racunalnik vrze blue screen - overclock???Oddelek: Navijanje | 1583 (1288) | Pyr0Beast |