Forum » Programska oprema » Program za nadzor računalnika na daljavo
Program za nadzor računalnika na daljavo
;-) ::
Rad bi program da bi nadziral računalnik na daljavo. Primer:
Doma imam računalnik na katerega naložim nek program (ki mi ga boste predlagali vi) in potem lahko preko interneta iz faksa, vikenda dostopam do podatkov na računalniku v tej meri da lahko povlečem slike, dokumente, mp3-je itd. na prenosnika ki bo na vikendu naprimer.
Najbolje bi bilo da bi se tole dalo delat na drugačen način kot deluje vnc, da nebi rabil premikat miške itd. ker tam se rado zalomi ko je direkten prenos slike in je stvar zelo počasna, sploh če imam na eni strani slabo linijo.
Doma imam računalnik na katerega naložim nek program (ki mi ga boste predlagali vi) in potem lahko preko interneta iz faksa, vikenda dostopam do podatkov na računalniku v tej meri da lahko povlečem slike, dokumente, mp3-je itd. na prenosnika ki bo na vikendu naprimer.
Najbolje bi bilo da bi se tole dalo delat na drugačen način kot deluje vnc, da nebi rabil premikat miške itd. ker tam se rado zalomi ko je direkten prenos slike in je stvar zelo počasna, sploh če imam na eni strani slabo linijo.
Najbolje bi blo da bi lahko kar iz mojih dokumentov ven vlekel stvari ker je računalnik od punce pa bo vedno doma mi2 pa boma okol hodla pa bi domov pošiljala slike itd in sem ter tja pošiljala/vlekla stvari. Pa še da bi se dalo kaj "popravit" ker veste kake probleme majo punce ko so same doma z kompom.
Ne, rabim nekaj takega kot je deloval "Shark" trojanc če je kdo uporabljal kdaj. Samo ne rabim trojanca ali kake take zadeve ampak nekaj za običajno uporabo da lahko kar iz mojih dokumentov povlečem stvari v moj komp.
Mislim da je to točno to kar iščem. Bom jutri stestiral in poročam če iščemo naprej ali je ok.
Hvala,lahko noč
Hvala,lahko noč
Yohan del Sud ::
www.logmein.com
Všeč mi je, ker dela z appla na win in obratno bp. Je pa 3rd party client, zato če si resen paranoik odpade.
Všeč mi je, ker dela z appla na win in obratno bp. Je pa 3rd party client, zato če si resen paranoik odpade.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa TeamView-erju ali zamenjava IDja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19272 (15428) | MrStein |
» | TeamViewer neupravičeno prekinja zaradi komercialne uporabeOddelek: Programska oprema | 3158 (2389) | Ales |
» | TeamViewer nedosegljiv, vdor kljub pričevanjem uporabnikov zanikajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15934 (10162) | Saul Goodman |
» | Remote DesktopOddelek: Omrežja in internet | 3030 (2427) | Yacksy |
» | Remote controlOddelek: Programska oprema | 1818 (1672) | amigo_no1 |