Forum » Pomoč in nasveti » Zamenjava diskov in software-a
Zamenjava diskov in software-a

Eupatrides ::
Pozdravljeni,
Mam težavo in sicer imam dva računalnika, ki bi jima moral zamenjati poziciji. Diska pa bi morala ostati kjer sta z obsoječim OS (widows 7).
V bistvu sprašujem a se da naložen operacijski sistem naložen na disku prilagodit in obdržat ob menjavi prav vseh ostalih komponent?
Za pomoč se že v naprej zahvaljujem...
lp, Euptrides
Mam težavo in sicer imam dva računalnika, ki bi jima moral zamenjati poziciji. Diska pa bi morala ostati kjer sta z obsoječim OS (widows 7).
V bistvu sprašujem a se da naložen operacijski sistem naložen na disku prilagodit in obdržat ob menjavi prav vseh ostalih komponent?
Za pomoč se že v naprej zahvaljujem...
lp, Euptrides

solatko ::
W7 ob zagonu, tako kot vista, sam poišče manjkajoče gonilnike, tako da z zamenjavo komponent ni nobenih težav, problem ti zna povzročat samo registracija - seveda če imaš legalno verzijo.

Eupatrides ::
Ja tak bi moglo bit, v praksi se 7-ka niti ne zažene, nakar da opcijo za popravilo zagona ali normalni zagon (reset v bistvu) in to na obeh PC-jih. Poskusil sem že preinstalirat pa tud ne gre, popravilo zagona tud neuspešno. Edino kar gre je instalirat svežo kopijo.

solatko ::
Jaz do sedaj še nisem imel primera, da mi slika sistema, ne bi zalaufala na visti ali w7.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIOS nenadoma ne prepozna več SATA pogonovOddelek: Pomoč in nasveti | 1354 (938) | Han |
» | ASUS ProblemiOddelek: Pomoč in nasveti | 2653 (2117) | BorutK-73 |
» | windows-linux!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1599 (1346) | kristjan007 |
» | Nastavljanje triple boot-aOddelek: Pomoč in nasveti | 797 (686) | Lonsarg |
» | digitalni foto sesuva win xpOddelek: Pomoč in nasveti | 980 (894) | joze |