Forum » Programska oprema » Program za automatsko refreshanje spletne strani
Program za automatsko refreshanje spletne strani
ChiefThunder ::
Zdravo!
Iščem program, ki mi bo automatsko refreshal neko stran in preverjal morebitne spremembe. Ob spremembi bo pravtako na voljo zvočni signal. Zadeva mora podpirati sekundne intervale. Najboljši primer je denimo plugin za mozillo Check4change; rabil bi še kaj podobnega.
Kakšna ideja?
Lp in tnx
Iščem program, ki mi bo automatsko refreshal neko stran in preverjal morebitne spremembe. Ob spremembi bo pravtako na voljo zvočni signal. Zadeva mora podpirati sekundne intervale. Najboljši primer je denimo plugin za mozillo Check4change; rabil bi še kaj podobnega.
Kakšna ideja?
Lp in tnx
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
techfreak :) ::
Verjetno rabiš za eBay ali podobne strani? Pazi, da ti ne blokirajo IPja, če boš res osveževal na sekundni interval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Si.mobil spreminja cenik in obračunski intervalOddelek: Novice / Ostale najave | 17911 (13887) | Hayabusa |
» | Mobitel: najmanj 100% podražitev za racionalne uporabnike ! (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8104 (5725) | Arzen |
» | Moj mobilni ponudnik jeOddelek: Novice / Ankete | 2316 (2316) | Ziga Dolhar |
» | telekomov račun - reklamacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1611 (1276) | Sodom |
» | Mobitel uvaja 15 sekundni intervalOddelek: Loža | 1602 (1288) | ahac |