Forum » Omrežja in internet » rabim router
rabim router
crnip ::
Vem ponovno router...no tudi jaz bi potreboval router pa nimam pojma kaj kupiti...
Kaj bi želel: N, NAS, torrent, FTP, pa če bi imel še NTFS podporo za disk bi bilo super...
v cenovnem razredu okrog 150€...
- razmišljal sem o asus RT-N16 ali RT-N13u prvega ima avtera v ceniku a nisem zasledil podatka ali podpira ntfs..nisem pa našel kdo ga dejansko pordaja.. drugega nisem zasledil v slo
- Buffalo WZR-HP-G300NH a mislim da ne podpira ntfs...
a ima kdo kak predlog... če bi bilo le možno ne bi želel menjat firmware-ja
Hvala!
Kaj bi želel: N, NAS, torrent, FTP, pa če bi imel še NTFS podporo za disk bi bilo super...
v cenovnem razredu okrog 150€...
- razmišljal sem o asus RT-N16 ali RT-N13u prvega ima avtera v ceniku a nisem zasledil podatka ali podpira ntfs..nisem pa našel kdo ga dejansko pordaja.. drugega nisem zasledil v slo
- Buffalo WZR-HP-G300NH a mislim da ne podpira ntfs...
a ima kdo kak predlog... če bi bilo le možno ne bi želel menjat firmware-ja
Hvala!
I do NOT care who is your daddy. As long as i am fishing here, you don't walk over the water!
- premaknil iz Kaj kupiti: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Nemčiji patent za FAT neveljaven, veljaven in spet neveljavenOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 12542 (10004) | jype |
» | Problem s kopiranjem mkv datotekOddelek: Zvok in slika | 8394 (7976) | Jst |
» | Denver DVB-T sprejemnik DMB107HDOddelek: Zvok in slika | 3725 (2042) | zcetrt |
» | MKV na zunanji disk (FAT32)Oddelek: Zvok in slika | 1308 (1179) | KoMar- |
» | Win XP NTFS?Oddelek: Programska oprema | 1401 (1060) | andrej |