Forum » Loža » Carina - kje pogosto stojijo na štajerski avtocesti?
Carina - kje pogosto stojijo na štajerski avtocesti?
c0dehunter ::
Kot prvo - ne, ne švercam cigarete, pač pa bi tu pa tam v avto nalil kako kapljo kurilca . Seveda tut to spada pod davčno utaja, tak da cigareti al pa cviček - it doesn't matter. Sicer mi je že kar nekaj ljudi odsvetovalo tako vožnjo, ampak stvar je taka, da z bencinam finančno enostavno ne pridem skozi.
Back to the topic. Zanima me (to leti predvsem na Štajerce), kje ponavadi na štajerski avtocesti (natančneje CE-MB) ustavljajo cariniki, oz. ali to sploh delajo na avtocestah (razen na počivališčih)?
Back to the topic. Zanima me (to leti predvsem na Štajerce), kje ponavadi na štajerski avtocesti (natančneje CE-MB) ustavljajo cariniki, oz. ali to sploh delajo na avtocestah (razen na počivališčih)?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
balocom ::
Jst grem na relaciji Ce-Mb ob nedeljah gor, petikih dol in druzga kot darsovcev pa polcajev ke merijo za statistiko (pa provide seveda) še nisem videl...
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peljem po avtocesti, zunaj piha nenormalno, dobim kazen ker ne peljem ravno v črti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 29904 (24695) | Engineer_ |
» | hlajenje procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 8842 (7586) | Janac |
» | Fiat StiloOddelek: Loža | 9934 (8225) | s1m0n |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1341 (1227) | Fif55 |
» | Pregibna aluminijasta cev; cena, kje to kupit?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3009 (2337) | ;-) |