Forum » Operacijski sistemi » Vista SP1 in "tisoč" popravkov
Vista SP1 in "tisoč" popravkov
Old Spice ::
Inštaliral sem Visto na sekundarni PC. Inštalacijski medij že vsebuje SP1. Takoj po namestitvi so se seveda pojavila obvestila da so na voljo posodobitve. Našel je 57 posodobitev (brez kakršnega koli gonilnika vmes, torej samo posodobitve OS), pa sem pač namestil vse, restartal in zopet najde še 4 posodobitve, namestim še to in spet restartam. Ko je cela kalvarija skozi mi pa javi da je na voljo SP2 in veličina 50 - 570MB, mislim WTF ali se zajebavajo?
Zanima me ali je "varno" pač skrit to posodobitev? Glede na to da je SP samo skupek popravkov ne vidim smisla da mi sedaj vseh 60+ posodobitev pobriše z diska in še 1x gor namesti. Ali je tu zadaj kakšna višja logika zaradi katere bi rabil SP2 imeti inštaliran?
PS: Že vidim naslednjih 400MB posodobitev za office
Zanima me ali je "varno" pač skrit to posodobitev? Glede na to da je SP samo skupek popravkov ne vidim smisla da mi sedaj vseh 60+ posodobitev pobriše z diska in še 1x gor namesti. Ali je tu zadaj kakšna višja logika zaradi katere bi rabil SP2 imeti inštaliran?
PS: Že vidim naslednjih 400MB posodobitev za office
Aston_11 ::
S temi zadnjimi posodobitvami je Vista šele postala neke vrste sistem. Brez njih je bolj bogo.
car3 ::
73jccc: sam sem danes šel skozi enako sranje kot ti :) Vista Ultimate x64 z SP1, nasel mi je 64 posodobitev, vmes jih je bilo 14 FAILED, sem jih moral se 1 x, zdej ko sem jih pa vse naložil mi pa ne ponudi SP2 kot tebi?!?! Torej pomeni to da imava praktično vse posodobljeno ali SP2 vsebuje spet DRUGE popravke je zdaj vprašanje?
LP;)
LP;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: car3 ()
opeter ::
Jaz sem včeraj na en nov računalnik naložil Visto x64. Naredil pa sem sledeče: zraven OS-a je bil priložen še en CD s popravki SP1, z MS-ove strani pa sem še dodatno potegnil SP2.
Obe sem namestil, na koncu je našlo še nekaj popravkov in sedaj je vse maksimalno "popatchano", kar se je dalo.
S CloneZillo sem naredil sliko sistema, če bi se kaj porušil, upam, da se ne bo.
Obe sem namestil, na koncu je našlo še nekaj popravkov in sedaj je vse maksimalno "popatchano", kar se je dalo.
S CloneZillo sem naredil sliko sistema, če bi se kaj porušil, upam, da se ne bo.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win 7 update ne dela ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12061 (9588) | konspirator |
» | Vista SP2 na voljo za prenos (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11530 (8911) | Tim Burton |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14858 (8825) | solatko |
» | Kateri windows namestiti? XP Professional ali VISTA Ultimate (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6116 (4481) | bluefish |
» | Vista SP1 vs XP SP3Oddelek: Operacijski sistemi | 1391 (1391) | Person |