Forum » Programska oprema » Alternativa Nokia PC Suite
Alternativa Nokia PC Suite
neres ::
Kot že naslov pove, iščem kakšno alternativo Nokia PC Suite, za Windows. Po možnosti brezplačno. (Telefon je N79.) Rabil bi skopirati kontakte, SMS/MMS, beležke in koledarje. To je to. Če se da shranit tudi nastavitve super, ampak tega ne pričakujem, ker tudi samemu PC Suite to ni uspelo.
Zaenkrat sem našel to: http://fma.sourceforge.net/index2.htm
Nisem pa še preizkusil s telefonom.
Zaenkrat sem našel to: http://fma.sourceforge.net/index2.htm
Nisem pa še preizkusil s telefonom.
matobeli ::
Z PC suite se da vse kar si naštel, smsje sem tako shranil da sem šel na PC suite pod smsje, ctr+a (označi vse) pa kopiral nekam na svoj računalnik. kontakte, koledar, beležke pa sinhroniziram preko outlooka, deleč najbolje pomojem, pa vsakič ko priklopim se avtomatsko synca, pa koledarček na namizju se avtomatsko posodobi, pa tudi prikazne slike kontaktov ostanejo s kontaktom, tudi vse podrobnosti in to na pravih mestih. Iz outlooka se pa da tudi izvažati na xyz načinov :)
sicer pa, če narediš varnostno kopijo telefona+kartica vse ostane tako kot je bilo takrat ko je bila varnostna kopija narejena. (čeprav ta funkcija backupa pri PC suite smrdi, včasih dela, včasih ne)
poglej neko googlovo stvar da se ti synca z gmail accountom. za imenik pa koledar gre, mogoče celo za beležke.
sicer pa, če narediš varnostno kopijo telefona+kartica vse ostane tako kot je bilo takrat ko je bila varnostna kopija narejena. (čeprav ta funkcija backupa pri PC suite smrdi, včasih dela, včasih ne)
poglej neko googlovo stvar da se ti synca z gmail accountom. za imenik pa koledar gre, mogoče celo za beležke.
neres ::
PC Suite mi pač ni všeč (sem ga uporabljal), zato iščem alternativo. Sploh ga nočem imet inštaliranega.
Kako pa ti alternativni programi (npr. Outlook) prepoznajo telefon? Si imel že inštaliran PC Suite ali obstaja prav kak ločen driver za Nokije?
Če bi se dalo brez PC Suite recimo s Thunderbirdom bi blo kar v redu...
Sicer zaenkrat uporabljam kar ovi.com sinhronizacijo preko interneta in je tudi ok, edini problem je, ker ne sinhronizira SMSov in MMSov (samo kontakte, beležke in koledar).
Kako pa ti alternativni programi (npr. Outlook) prepoznajo telefon? Si imel že inštaliran PC Suite ali obstaja prav kak ločen driver za Nokije?
Če bi se dalo brez PC Suite recimo s Thunderbirdom bi blo kar v redu...
Sicer zaenkrat uporabljam kar ovi.com sinhronizacijo preko interneta in je tudi ok, edini problem je, ker ne sinhronizira SMSov in MMSov (samo kontakte, beležke in koledar).
potepuh ::
To mene tudi zanima če obstaja kakšna alternativa, v davnih časih sem uporabljal oxygen in sem se razvadil, pc suite mi sploh ni uporaben ( saj vem uporabljati stvari ki jih nudi ampak to ni to )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Applove novosti z začetka WWDC - OS XOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25452 (22657) | MrStein |
» | Prenašanje SMS-ovOddelek: Mobilne tehnologije | 4488 (3822) | manuelca :) |
» | Nokia SW: Ovi suite, Nokia PC suite - kaj od tega???Oddelek: Mobilne tehnologije | 2960 (2637) | js osebno |
» | Organiziranje svojega življenjaOddelek: Programska oprema | 3936 (2972) | neres |