Forum » Programska oprema » Pro engineer 3+mrežna kartica
Pro engineer 3+mrežna kartica
tv6865 ::
Ko si hočem namestit Pro Engineer 3 mi le ta ne zazna mrežne kartice im MAC številke.
Uporabljam pa brezžično mrežno Ralink.
Uporabljam pa brezžično mrežno Ralink.
barbarpapa1 ::
Pozdrav
Poskusi poiskati MAC naslov neposredno iz operacijskega sistema npr. tako, da greš v command prompt in odtipkaš ipconfig /all. Izpisalo ti bo vse nastavitve v zvezi z mrežo, MAC naslov pa je označen z "Physical Address". Tega uporabi pri instalaciji Pro/E Wildfire 3. Mogoče bo šlo....Če pa res ne vidi mreže, pa se zna zalomiti pri konfiguriranju licence, če je le-ta "node locked".
LP
Jože
Poskusi poiskati MAC naslov neposredno iz operacijskega sistema npr. tako, da greš v command prompt in odtipkaš ipconfig /all. Izpisalo ti bo vse nastavitve v zvezi z mrežo, MAC naslov pa je označen z "Physical Address". Tega uporabi pri instalaciji Pro/E Wildfire 3. Mogoče bo šlo....Če pa res ne vidi mreže, pa se zna zalomiti pri konfiguriranju licence, če je le-ta "node locked".
LP
Jože
Sedaj sem instaliral drugo brezžično omrežno pa mi še te ne najde. Tako da more bit nekaj z zastavitvami v računalniko narobe.
Ponovno sem ga namestiv na drug računalnik na katerem mi zazna mrežno. Imam pa težave t licenco in krekom.
zee ::
Tezave imas tako z licencno kot s piratsko verzijo?
Pri tej zadnji ti ne moremo nic pomagati, pri ta prvi pa lahko posljes email na support.
Pri tej zadnji ti ne moremo nic pomagati, pri ta prvi pa lahko posljes email na support.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
bluefish ::
Če imaš legalno verzijo, potem kontaktiraj podporo, v nasprotnem primeru pa beri Pravila.
Isotropic ::
ne vem tocno, kaj je brezzicna mrezna kartica, ampak le-ta mora biti fizicno v racunalniku, kolikor mi je znano.
ipconfig ne nucas, saj ze v setupu pokaze host in mac. ce pa to ne dela, pa pac kupi novo mrezno/ poglej, ce imas eno ze vgrajeno na maticni (obicajna praksa)
ipconfig ne nucas, saj ze v setupu pokaze host in mac. ce pa to ne dela, pa pac kupi novo mrezno/ poglej, ce imas eno ze vgrajeno na maticni (obicajna praksa)
Sedaj ko zaženem CMD.EXE mi izpiše:
Misrosoft Windows XP (različica 5.1 2600)
(C)Copyrighr 1985-2001 Microsoft Corp
C:\Documents and Settings\Ime>
Misrosoft Windows XP (različica 5.1 2600)
(C)Copyrighr 1985-2001 Microsoft Corp
C:\Documents and Settings\Ime>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prosim pomoc - internet povezavaOddelek: Omrežja in internet | 2550 (2143) | BorutK-73 |
» | Kako priklopit brezžični router?Oddelek: Omrežja in internet | 16954 (16199) | Tilen |
» | Problem z mrežno (Vista) in to ZELO nadležen!Oddelek: Strojna oprema | 3095 (2394) | M-XXXX |
» | Problem z domačim omrežjemOddelek: Omrežja in internet | 1441 (1244) | cilax |
» | Asus wlan 550geOddelek: Omrežja in internet | 1640 (1172) | pujsek_ |