Forum » Strojna oprema » DVP 5960 in 1Tb zunanji disk
DVP 5960 in 1Tb zunanji disk
okip32 ::
Živjo.
Zakaj mi napiše "NEPODPRT DISK", ko priklopim zunanji disk na zgoraj naveden DVD predvajalnik?
Zakaj mi napiše "NEPODPRT DISK", ko priklopim zunanji disk na zgoraj naveden DVD predvajalnik?
DareKri ::
Ne ni preveč datotek, pač pa imaš zunanji disk formatiran v NTFS sistemu, ki ga ta player ne pozna.
Rešitev: z partition managerjem (Norton ali Paragon) zmanjšaj particijo za nekaj GB. Na prostem delu sedaj kreiraj novo, ki jo formatiraš v FAT32 datotečnem sistemu in ti jo bo Philips prepoznal. Jaz sem tako razdelil moj disk (FAT32 del je 30GB) in nimam težav.
Rešitev: z partition managerjem (Norton ali Paragon) zmanjšaj particijo za nekaj GB. Na prostem delu sedaj kreiraj novo, ki jo formatiraš v FAT32 datotečnem sistemu in ti jo bo Philips prepoznal. Jaz sem tako razdelil moj disk (FAT32 del je 30GB) in nimam težav.
gregyk ::
Uporabi tale program: http://www.compuapps.com/Download/swiss...
In z njim formatiraj cel disk v FAT32 pa bo problem rešen, ni treba delati/spreminjati nobenih particij.
In z njim formatiraj cel disk v FAT32 pa bo problem rešen, ni treba delati/spreminjati nobenih particij.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD PassportOddelek: Strojna oprema | 5570 (3146) | Bevcan |
» | Zunanji trdi disk 1TB WD ali Tevion? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12122 (9240) | BlackAdder |
» | NTFS ali FAT32Oddelek: Pomoč in nasveti | 2795 (2348) | bluefish |
» | Napaka pri kopiranju -> ni dovolj prostora ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2171 (1769) | LuGi |
» | backup na usb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1245 (1081) | solatko |