» »

2 vprasanji glede firefoxa

2 vprasanji glede firefoxa

Xavier ::

Zdravo

Zadnjih nekaj tednov uporabljam firefox 3. 5. X in se mi zdi ok, dveh stvari pa glede tega brskalnika ne vem pa me zanima če mi lahk kdo pove:

1. Kako minimirat firefox v system tray (desno spodaj, levo od ure)? Vem da je nekoč za starejše verzije obstajal dodatek, ki je to omogočil, a na novih verzijah ne dela.

2. Kako v firefoxu zbrisat vnose v iskalnikih, npr. Tisto kar sem nekdaj iskal na googlu?

Fenx

Zero0ne ::

1. Kater OS uporabljaš?
2. Tools -> clear recent history -> odkljukaš forms & search history

Tisto pod 2. sem probal in gre. Hvala!
Uporablam XP SP2.

charlotte ::

Da še jst dodam vprašanje. Obstaja kak plugin ki bi vse tiste mini ikonce od posameznih zaznamkov poenotil v eno samo ikonco - se pravi da je pod zaznamki poleg vsakega neka ikonca ki je ista za vse zaznamke?

Charlotte, odgovora na tvoje vprašanje ne vem, sem pa najdu odgovor na svoje prvo vprašanje. Na Googlu je treba napisat "minimizetotray for firefox 3.5" in tako je na prvem mestu stran z tistim dodatkom za novo verzijo Firefoxa. To pride še posebno prav če uporabljate tudi ta dodatek https://addons.mozilla.org/en-US/firefo...
Firefox lahko minimirate in ko dobite nov mejl vam gor vrže obvestilo in zaigra izbran zvok.

Ajd

__Devil__ ::

@Xavier: Uporabno hvala ;)

Ni za kej!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
23572819 (61984) opeter
»

Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
17445585 (39904) PrimozR
»

Težave s Firefox 3.5

Oddelek: Pomoč in nasveti
362098 (1141) Thunder wave
»

Izšel Firefox 3.5 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Android
17319130 (13105) urban99
»

Firefox 3: Download Day 2008! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Kiberpipa
28342278 (18272) MrStein

Več podobnih tem