Forum » Pomoč in nasveti » 2 vprasanji glede firefoxa
2 vprasanji glede firefoxa
Xavier ::
Zdravo
Zadnjih nekaj tednov uporabljam firefox 3. 5. X in se mi zdi ok, dveh stvari pa glede tega brskalnika ne vem pa me zanima če mi lahk kdo pove:
1. Kako minimirat firefox v system tray (desno spodaj, levo od ure)? Vem da je nekoč za starejše verzije obstajal dodatek, ki je to omogočil, a na novih verzijah ne dela.
2. Kako v firefoxu zbrisat vnose v iskalnikih, npr. Tisto kar sem nekdaj iskal na googlu?
Fenx
Zadnjih nekaj tednov uporabljam firefox 3. 5. X in se mi zdi ok, dveh stvari pa glede tega brskalnika ne vem pa me zanima če mi lahk kdo pove:
1. Kako minimirat firefox v system tray (desno spodaj, levo od ure)? Vem da je nekoč za starejše verzije obstajal dodatek, ki je to omogočil, a na novih verzijah ne dela.
2. Kako v firefoxu zbrisat vnose v iskalnikih, npr. Tisto kar sem nekdaj iskal na googlu?
Fenx
- spremenil: Gandalfar ()
Zero0ne ::
1. Kater OS uporabljaš?
2. Tools -> clear recent history -> odkljukaš forms & search history
2. Tools -> clear recent history -> odkljukaš forms & search history
charlotte ::
Da še jst dodam vprašanje. Obstaja kak plugin ki bi vse tiste mini ikonce od posameznih zaznamkov poenotil v eno samo ikonco - se pravi da je pod zaznamki poleg vsakega neka ikonca ki je ista za vse zaznamke?
Xavier ::
Charlotte, odgovora na tvoje vprašanje ne vem, sem pa najdu odgovor na svoje prvo vprašanje. Na Googlu je treba napisat "minimizetotray for firefox 3.5" in tako je na prvem mestu stran z tistim dodatkom za novo verzijo Firefoxa. To pride še posebno prav če uporabljate tudi ta dodatek https://addons.mozilla.org/en-US/firefo...
Firefox lahko minimirate in ko dobite nov mejl vam gor vrže obvestilo in zaigra izbran zvok.
Ajd
Firefox lahko minimirate in ko dobite nov mejl vam gor vrže obvestilo in zaigra izbran zvok.
Ajd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 72819 (61984) | opeter |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 45586 (39905) | PrimozR |
» | Težave s Firefox 3.5Oddelek: Pomoč in nasveti | 2098 (1141) | Thunder wave |
» | Izšel Firefox 3.5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 19130 (13105) | urban99 |
» | Firefox 3: Download Day 2008! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Kiberpipa | 42278 (18272) | MrStein |