Forum » Izdelava spletišč » problem razteg strani
problem razteg strani
domix ::
Imam težavo pri izdelavi strani.
Narejeno je vredu ozadjeraztegen postavitev tud vendar iamm problem na manjših ekranih ko stran raztegne preveč evo primer:
tukaj je vredu na manjšem ekranu se pa zgodi tole
tukaj pa še koda če boo kdo znal pomagat
http://www.speedyshare.com/513446803.ht...
lp
Narejeno je vredu ozadjeraztegen postavitev tud vendar iamm problem na manjših ekranih ko stran raztegne preveč evo primer:
tukaj je vredu na manjšem ekranu se pa zgodi tole
tukaj pa še koda če boo kdo znal pomagat
http://www.speedyshare.com/513446803.ht...
lp
blewlelel ::
Problem je ker imaš v divu #text nastavljen da se ti fiksno odalji od leve strani za 420px.
Mogoče ti bo to pomagal, tukaj se postavi na desno stran in se od njej odalji za fiksno dolžino (80px) za primer..
Mogoče ti bo to pomagal, tukaj se postavi na desno stran in se od njej odalji za fiksno dolžino (80px) za primer..
#text {background-color:#616161;width:70%;height:100%;vertical-align:middle;color:#fff;clear: right;padding-bottom:30%; float:right;margin:10px 80px 0 0; }
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blewlelel ()
ja zdaj dela ja vendar zdaj jih ne ne morem met hkrati v isti širini, mi da enega višje drugega nižje hmm
blewlelel ::
še drug način:
#sidebar {width:380px; padding-left:0px; float:left;} #text { background-color:#616161;height:100%;vertical-align:middle;color:#fff;padding-bottom: 30%; width:auto; margin:10px 80px 0 400px;}
aha boljše je ja zdaj samo še vseeno imam problem s tam da bi bila ta meni na levi in potem ta text na desni eden ob drugem, zdaj mi še vedno naredi enega višje enega pa nižje :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 346162 (5299) | sunniegoldie |
» | Prikaz strani na različni resoluciji-JoomlaOddelek: Izdelava spletišč | 1943 (1671) | kr?en |
» | Ocena? Kako bi dodal podstrani?Oddelek: Pomoč in nasveti | 900 (765) | shadeX |
» | [CSS]Pozicioniranje footer divaOddelek: Izdelava spletišč | 2454 (2401) | amaze646 |
» | Lampp problemOddelek: Izdelava spletišč | 1693 (1596) | Slovenia13 |