Forum » Pomoč in nasveti » srbsko/bosanski filem
srbsko/bosanski filem
samsung113 ::
Najprej se opravičujem ker sem dal v to kategorijo,ampak nisem vedel kam drugam bi dal.
Torej rad bi zvedel naslov enega legendarnega filma ki sem ga gledal par let nazaj.
Gre se o 2h modelih ko eno zensko ugrabita in jo imata prvezano na stolu v eni stari podrtiji pa tudi nekega moškega imata. V filmu se dosti streljajo in predvsem veliko je kletvic. Na koncu pa jih pobijejo policaji ko vdrejo v hišo.
Evo uspelo mi je najdet Do koske je naslov filma ;)
Tema se lahko briše.
Mislim da se je imenoval filem Do kocke,Kocka,Kocke vendar nič ne najdem na googlu o tem.. Se mogoče komu sanja naslov filma? Kr mi je res legendaren biu in bi ga rade volje še enkrat pogledal
Torej rad bi zvedel naslov enega legendarnega filma ki sem ga gledal par let nazaj.
Gre se o 2h modelih ko eno zensko ugrabita in jo imata prvezano na stolu v eni stari podrtiji pa tudi nekega moškega imata. V filmu se dosti streljajo in predvsem veliko je kletvic. Na koncu pa jih pobijejo policaji ko vdrejo v hišo.
Evo uspelo mi je najdet Do koske je naslov filma ;)
Tema se lahko briše.
Mislim da se je imenoval filem Do kocke,Kocka,Kocke vendar nič ne najdem na googlu o tem.. Se mogoče komu sanja naslov filma? Kr mi je res legendaren biu in bi ga rade volje še enkrat pogledal
- zaklenil: Rotaidal ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem naslov filma (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Sedem umetnosti | 702579 (4524) | STASI |
» | c++ rabim pomoč konstuktorjiOddelek: Programiranje | 1097 (792) | Snowflake2 |
» | Besedila pesmiOddelek: Sedem umetnosti | 9484 (8744) | ;-) |
» | "Robotka" - star filmOddelek: Sedem umetnosti | 1147 (968) | Yossarian |
» | Grozljivke in znanstvene fantastike?!Oddelek: Sedem umetnosti | 3146 (2489) | BigWhale |