» »

Težave z zagonom

Težave z zagonom

Echbart ::

Imam težavo z zagonom diska.

Imam sistem z dvema diskoma sata, na enem mam OS XP SP3 in programe na drugem pa dokuimente, itd...
In mi je pred kratkim začel računalnik zmrzovat in po parih rebootih čist crknu in mi je napisal da ntdll manja. Sem po postopku ga prekopriar preko boot cdja. Nato še enkrat zaženem in mi sporoči da je hal.dll missing. Še enkrat bootam iz cdja, in želim obnoviti boot.ini, ker sem zasledil, da je doskrat v tem težava. Ko ga hočem obnoviti, mi sporoči, da ga ne morem in poženem chkdsk in mi sporoči da je nekaj bad pokvarjenih sektorjev. Jih popravim in vse je ok, sa mi še vedno noče obnoviti boot.ini. Zanimivo je da mi prepozna sam tistga brez OSa, drugega pa ne.

Oprem računalnik in odklopim tistega brez OSa in zopet zaženem rač. In po čudežu se zboota in je vse normaln. Pol spet priklopim še drugi disk in spet hal.dll is missing.

Kaj naj naredim, da mi bo zagnal z obema diskoma???

Echbart ::

Sem našel težavo, čeprav ne vem zakaj je po tednu delovanja prišlo do tega. Mogu sem zamenjat, tko da je zdej OS disk na sata1 in un drug na sata2 priključku. Svašta!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

usb bootable image windows

Oddelek: Pomoč in nasveti
81452 (1366) T-Mac
»

Win XP hall.dll problem

Oddelek: Operacijski sistemi
7993 (872) Duhec
»

Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
505452 (4864) Damjan Jagar
»

Kako naj dobim nazaj XP paricijo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
132112 (1947) ToniT
»

hal.dll ????? kaj je to v winxp? NUJNO PLZ

Oddelek: Programska oprema
151717 (1563) OrlyTM

Več podobnih tem