Forum » Pomoč in nasveti » ATI Radeon 8500DV Standby (S3!)
ATI Radeon 8500DV Standby (S3!)
poga ::
Imam grafično kartico iz subjecta in če na osnovni plošči v BIOS-u vklopim S3 način za standby (pri tem se izklopijo vse stvari - samo RAM ostane pod napetostjo, tako da računalnik potrebuje samo ene 5 sek da se "zbudi" iz tega stanja) zadeva ne deluje!
Računalnik gre normalno v standby, vse se lepo izklopi a ko ga zopet vklopim, se vse skupaj ustavi takoj na začetku in na zaslonu je samo sporočilo:
ATI BIOS 8500 DV, potem pa še nekaj cifer (verjetno verzija BIOSa).
od tu naprej se zadeva nič ne premakne. Sigurno je nekaj v povezavi z grafično, ker mi je zadeva pod Geforce-om delovala normalno.
A mogoče pozna kdo kaksno rešitev za tole? upgrade BIOSa na kartici? Na ATIjevi strani nisem nicesar našel. A je možno da je s kartico kaj narobe? Namreč kartica je stara par mesecev in se mi zdi zelo čudno, da ne bi podpirala tega standby načina...
PoGa
Računalnik gre normalno v standby, vse se lepo izklopi a ko ga zopet vklopim, se vse skupaj ustavi takoj na začetku in na zaslonu je samo sporočilo:
ATI BIOS 8500 DV, potem pa še nekaj cifer (verjetno verzija BIOSa).
od tu naprej se zadeva nič ne premakne. Sigurno je nekaj v povezavi z grafično, ker mi je zadeva pod Geforce-om delovala normalno.
A mogoče pozna kdo kaksno rešitev za tole? upgrade BIOSa na kartici? Na ATIjevi strani nisem nicesar našel. A je možno da je s kartico kaj narobe? Namreč kartica je stara par mesecev in se mi zdi zelo čudno, da ne bi podpirala tega standby načina...
PoGa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - počasen resumeOddelek: Operacijski sistemi | 2675 (2219) | MrStein |
» | Windows 7 - počasen zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 6189 (5755) | Tine:) |
» | Iz nič postaviti računalnik na nogeOddelek: Pomoč in nasveti | 1626 (967) | mrgwn |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2452 (1941) | chrush |
» | osnovna ali disk? se ne prižge?Oddelek: Strojna oprema | 1131 (937) | SebaR |